Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Mihaela Elena Sonel, director executiv adjunct la Direcția Pentru Agricultură Județeană Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

24 Oct, 2024 17:00 574 Marime text

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, 24 octombrie 2024, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese (preluate de pe declaratii.integritate.eu) ale Mihaelei Elena Sonel, director executiv adjunct la Direcția Pentru Agricultură Județeană Constanța.
 
În declarația de avere completată pe 12 iunie 2024, Mihaela Elena Sonel a menționat trei apartamente, două autoturisme, trei active financiare și două credite bancare.

Două dintre apartamente sunt în municipiul Constanța, iar unul în București. Primul apartament din Constanța, în suprafață de 52 de metri pătrați, a fost achiziționat în 1998, prin contract de vânzare - cumpărare, iar Florentin Sonel, soțul Mihaelei Sonel, are o cotă parte de 50%.
 
Florentin Sonel deține 50% și din celălalt apartament din Constanța, care are 100 de metri pătrați, și a fost achiziționat în 2007, prin contract de vânzare - cumpărare.
 
Apartamentul din București are 57 de metri pătrați și a fost moștenit în 2022 de Mihaela Elena Sonel, care are cotă parte 100%.
   
Autoturismele sunt marca Renault (an de fabricație 2008), achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare, respective Skoda (an de fabricație 2007), achiziționat prin leasing.  

Cele trei active financiare, de tipul „depozit bancar sau echivalente“, au fost deschise la Banca Comercială Română, în 2011, soldul / valoarea la zi fiind de 11.000 de lei; la Banca Transilvania, în 2016, cu sold / valoare la zi de 7.500 de euro; la Raiffeisen Bank Romania, în 2023, cu sold / valoare la zi de 16.000 de lei.
  
Primul credit bancar a fost contractat în 2007, la OTP Bank, fiind scadent în 2032. Valoarea - 263.000 lei. Cel de-al doilea a fost contractat la Raiffeisen Bank, în 2020, cu scadența în 2026 și cu valoarea de 55.908 lei.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Mihaela Elena Sonel a menționat sume provenite din salarii și din activități indpendente, astfel: din salarii - Mihaela Elena Sonel - 106.666 lei (de la Direcția pentru Agricultură Județeană Constanța); Florentin Sonel - 62.000 lei; din activități independente - Mihaela Elena Sonel  - 777 lei (evaluator, AJPIS), 368 lei (evaluator, OSPA Constanța), 409 lei (evaluator, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură), 4.270 lei (evaluator, Stațiunea Cercetare Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian), 858 lei (membru comisie, Asociația Operatorilor din Agricultură), 268 lei (evaluator, DRD Procons), 271 lei (comisie, SAG Expert Curs Training SRL).   
 
Ca interese, Mihaela Elena Sonel a declarat prezența în Asociația Infoconsult Constanța (calitatea deținută - Altele) și calitatea de membru în Consiliul de Administrație la Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Culturi Irigate Valu lui Traian, declarația de interese fiind completată tot pe 12 iunie 2024. 
 
ong>PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mihaelei Elena Sonel.
 
Citește și:
 
Declarații de Avere Constanța
Iulia Antonia Bruchental, director executiv la Direcția Pentru Agricultură Județeană Constanța, are două apartamente și o mașină (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii