Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Raluca-Mihaela Anca, șef serviciu la Direcția Județeană de Statistică, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

13 Dec, 2023 17:00 985 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ralucăi-Mihaela Anca, șef serviciu statistică social din Direcția Județeană de Statistică
  • Angajata de la DJS deține împreună cu soțul un apartament de 49.8 mp dobândit în 2020 prin contract de vânzare -cumpărare și 4 autoturisme, ani de fabricație 1977, 1992, 2009, respectiv 2010
  • Raluca-Mihaela Anca a mai declarat și un credit la o bancă comercială scadent în 2039 în valoare de 200.955 lei
  • În ultimul an fiscal, Anca a încasat de la Institutul Național de Statistică, Direcția Județeană de Statistică salarii în sumă de 65.858 lei și alți 5.400 lei de la Primăria municipiului Constanța de pe urma activităților derulate în cadrul ultimului recensământ
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ralucăi-Mihaela Anca, șef serviciu statistică social din Direcția Județeană de Statistică.

Angajata de la DJS deține împreună cu soțul un apartament de 49.8 mp dobândit în 2020 prin contract de vânzare -cumpărare și 4 autoturisme, ani de fabricație 1977, 1992, 2009, respectiv 2010.

Raluca-Mihaela Anca a mai declarat și un credit la o bancă comercială scadent în 2039 în valoare de 200.955 lei.

În ultimul an fiscal, Anca a încasat de la Institutul Național de Statistică, Direcția Județeana de Statistică salarii în sumă de 65.858 lei și alți 5.400 lei de la Primăria municipiului Constanța de pe urma activităților derulate în cadrul ultimului recensământ.

În declarația de interese, șeful serviciului statistică social din Direcția Județeană de Statistică a notat că este membru al Sindicatului Liber al Direcției Generale Județene de Statistică Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Ralucăi-Mihaela Anca. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Declarații de avere Constanța Monica Eliana Constantin, director executiv la Direcția Județeană de Statistică, averea și interesele (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii