Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Ramona Petcu, auditor la CJ Constanța, are terenuri în Prahova, un apartament în Brașov și o mașină (DOCUMENTE)

ro

11 Aug, 2024 20:32 200 Marime text
foto cu rol ilustrativ Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ramonei Petcu, auditor la Consiliul Județean Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Consiliului Județean.
 



În ultima declarație de avere, depusă pe 04.06.2024, a menționat că deţine un teren agricol în județul Prahova, dobândit prin moștenire, în 2005, în suprafață de 12.455 m2.
 
Acesta mai deține un teren intravilan tot în Prahova de 775 m2, dobândit prin moștenire, în 2005 și un al treilea teren intravilan tot în Prahova, de 203 m2, dobândit în 2004, prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Petcu are o casă în Constanța, de 74 m2, dobândită în 2004, prin contract de vânzare-cumpărare, dar și un apartament de 90 m2 în Brașov, dobândit în 2005, prin moștenire, la care deține o cotă parte (18.7 %)
 
Aceasta are și un apartament în Constanța, de 90 m2, dobândit în 2000, prin contract de vânzare-cumpărare. Ramona Petcu are și o casă de locuit în Prahova de 45 m2, dobândită prin moștenire în 2005.
 
 
Conform datelor înscrise în document, Petcu are un autoturism Ford Kuga, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Privitor la active financiare, aceasta are contu current la Raiffeisen Bank SA de 4.554 lei, fonduri de investiții la NN Asigurări de Viață- 48.341 lei, depozit bancar la TBI Ead Bank Sofia- 44.589 lei, la TBI Ead Bank Sofia- 5.040 euro, TBI Ead Bank Sofia-2.236 USD, cont curent la Raiffeisen Bank SA în valoare de 63.400 lei și depozite bancare la aceiași bancă în valoare de 98.485 lei.   
 
La categoria plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, dacă valoarea de piaţă însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro, a declarat acţiuni sau părţi sociale în societăţi comerciale- Transilvania Investments Alliance SA, acțiuni/părți sociale în valoare de 20.637 lei.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 75.852 lei raport de serviciu de la CJ Constanța și pensia soțului de 149.833 lei.


În declarația de interese, a menționat calitatea de acționar în cadrul Transilvania Investments Alliance SA și reprezentant CJC în AGA SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA. 

 

Despre Transilvania Investments Alliance SA Brașov

 
Societatea Transilvania Investments Alliance SA Brașov a fost înființată în anul 1993 și are sediul în Brașov, strada Nicolae Iorga, nr. 2 și se ocupă de „Alte întreprinderi financiare”. Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, acționari sunt Acționari CF. Legii 55/1995, iar membri în directorat sunt Buliga Mihai, Corpacian Stela și Roșca Radu-Claudiu.
 
Buliga Mihai mai este asociat și administrator și reprezentant la Actfin Advisors SRL, Actfin Consult SRL, reprezentant asociat persoană juridică la Comsig Service Automobile SA și administrator la Dorna Turism SA. Corpacian Stela mai este administrator la Feper SA. Roșca Radu-Claudiu mai este asociat unic și administrator la Business Aliance Spot SA și administrator la Aro-Palace SA, Șantierul Naval Orșova SA, Depozitarul Central SA și Turism Lotus Felix SA.
  
Conform termene.ro, în anul 2019, societatea Transilvania Investments Alliance SA Brașov avea 43 de angajați.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Ramonei Petcu.  



Citește și:


 Cine i-a înlocuit pe Stroe Felix și Ramona Petcu în CA-ul RAJA? Foști directori de la Port în conducerea companiei de apă
 
CJC are un nou consilierRamona Petcu, de la cabinetul lui Ţuţuianu, noul membru al AGA Aeroportului „Mihail Kogălniceanu”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii