Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Senatorul AUR de Constanța, Sorin-Cristian Mateescu are un apartament și o mașină (DOCUMENTE)

ro

12 Oct, 2024 10:08 189 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese, ale senatorului AUR Sorin-Cristian Mateescu, documente preluate de pe site-ul oficial ANI.

 
În ultima declarație de avere, depusă pe 13.06.2024, a menționat că deţine unn apartament achiziționat în Năvodari în 2016, prin contract de vânzare-cumpărare, cu o suprafață de 60.08 m2 și un autoturism Skoda, an de fabricație 2004.
 
Conform datelor înscrise în document, Mateescu are are și două credite: primul de 60.000 lei scadent în 2046 la BRD Groupe Societe Generale și cel de-al doilea în valoare de 19.000 lei scadent în 2024, la Banca Transilvania.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 137.256 lei de la Senat , iar soția sa, inspector resurse umane la Fundația Gaudeamus a avut salarii de 26.400 lei.
  
Fiul senatorului a încasat pe parcursul anului fiscal pensie de urmaș în sumă de 15.372 lei și alocația de stat.
 
În declarația de interese, senatorul Sorin-Cristian Mateescu a menționat că este membru suspendat al Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din România.
 

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale  lui Sorin-Cristian Mateescu.




Citește și:

Declarații de avereAverea și interesele senatorului AUR de Constanța, Sorin-Cristian Mateescu (DOCUMENTE)

Declarații de avere Sorin Mateescu, senator AUR de Constanța, are credit luat prin Prima Casă (DOCUMENTE)

Ce activitate au avut și cât de bogați au devenit parlamentarii constănțeni după primul an de mandat (III) (DOCUMENTE)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii