Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Senatorul PNL Septimiu Bourceanu este asociat unic în firma Salutem et de Lege SRL Constanța (DOCUMENTE)

ro

21 Oct, 2024 17:00 523 Marime text
Septimiu Bourceanu
  • În ediţia de astăzi, 21 octombrie 2024, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale senatorului PNL Septimiu Bourceanu.
  • Septimiu Bourceanu este prim vicepreședintele Biroului Permanent Județean Filiala Constanța PNL și Președinte Biroul Permanent Municipal Constanța al PNL.
  
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, 21 octombrie 2024, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale senatorului PNL Septimiu Bourceanu.
 
Potrivit declarației de avere, completată pe 17.06.2024, senatorul Septimiu Bourceanu deține, împreună cu soția, un teren intravilan de 623 mp în Cumpăna, cumpărat în 2007.
 
Soția sa a obținut, în anul 2004 un tere intraviulan de 180 mp și o casă de locui de 240 mp în Constanța. Sernatorul Bourceanu mai are o casă de 326.90 mp în Cumpăna, constuită în 2012. 

În declarația de avere sunt menționate mai multe conturi bancare în care senatorul Bourceanu deține sumele de: 30.050 euro și 147.345,38 lei.

În anul fiscal 2023, senatorul PNL Septimiu Bourceanu a câștigat 131.412 lei de la Senatul României. Soția sa a câștigat 48.050 lei de la Cabinetul  de avocat.
 
Potrivit declarației de interese, Septimiu Bourceanu este asociat în societatea Salutem et de Lege SRL Constanța.
 
 
Despre Salutem et de Lege SRL Constanța
 
 
Înființată în anul 2016, firma are sediul pe strada Revolutiei Din 22 Dec.1989 din Constanța și desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Bourceanu Septimiu Sebastian ese asociat unic, iar administrator - Ștefănescu Adrian. În anul 2023, Salutem et de Lege SRL a declarat o cifră de afaceri de 682.940 lei, un singur salariat, un profit de 431.373 lei și datorii de 417.066 lei.

 
Activitate a parlamentară
 
Septimiu Bourceanu este prim vicepreședintele Biroului Permanent Județean Filiala Constanța PNL și Președinte Biroul Permanent Municipal Constanța al PNL.

Senatorul Septimiu Bourceanu face parte din Comisia parlamentară specială pentru controlul activităţii Serviciului de Informaţii Externe (din oct. 2024) – Secretar, dar și din mai multe grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state: Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Letonia, Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Bulgaria, Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, Grupul parlamentar de prietenie cu Statul Qatar, Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Azerbaidjan, Grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Bahrein, Grupul PRO-America 

Activitatea parlamentara în cifre: Propuneri legislative initiate - 57, din care 25 promulgate legi.
 
În secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale senatorului Septimiu Bourceanu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Averea și interesele senatorului PNL Septimiu Bourceanu! (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii