Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Tiberiu Ovidiu Iancu, inspector în Serviciul Control din Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

06 Aug, 2024 17:00 336 Marime text
Consiliul Județean Constanța. Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor și aleșilor locali, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Tiberiu Ovidiu Iancu, inspector în Serviciul Control din Consiliul Județean Constanța.
 
În declarația de avere completată pe 21 mai 2024, Tiberiu Ovidiu Iancu a menționat o casă de locuit și două autoturisme.
 
Casa de locuit este la Valu lui Traian, în județul Constanța, și a fost dobândită în 2020, prin contract de vânzare - cumpărare. Suprafața e de 343 de metri pătrați, iar Tiberiu Ovidiu Iancu este proprietar, cu 100% cotă - parte.
   
Cele două autoturisme sunt marca Citroen C5 (an de fabricație 2005), dobândit prin moștenire, și Land Rover Freelander (an de fabricație 2014), dobândit prin contract de vânzare - cumpărare. 
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise drepturile salariale ale lui Tiberiu Ovidiu Iancu și ale soției sale, Valentina Iancu. Venitul anual încasat de Tiberiu Ovidiu Iancu a fost de 69.299 lei (ca inspector în CJC), iar Valentina Iancu a totalizat 30.208 lei (ca manipulant marfă la Mega Image). 
 
În declarația de interese, completată tot pe 21 mai 2024, Tiberiu Ovidiu Iancu a menționat calitatea de membru în Sindicatul Alternativa.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 29 mai 2023, Tiberiu Ovidiu Iancu a înscris aceleași casă de locuit în Valu lui Traian și două autoturisme (Citroen C5 și Land Rover Freelander). Veniturile familiale au venit tot din salariile soților Iancu, astfel: Tiberiu Ovidiu Iancu - 67.052 lei (inspector în CJC), Valentina Iancu - 30.208 lei (manipulant marfă la Rewe Group). Și declarația de interese, completată pe 29 mai 2023, conține, ca documentul completat în acest an, calitatea de membru în Sindicatul Alternativa.
 
Precedenta declarație de avere a fost completată pe 7 iunie 2022 și conține în plus față de celelalte documente un autoturism Rover 45 (an de fabricație 2001), dobândit prin moștenire. În rest, celelalte bunuri deținute coincind cu declarațiile completate în 2023 și 2024. Veniturile familiei Iancu au fost tot salariale, astfel: 65.690 lei (Tiberiu Ovidiu Iancu - inspector CJC), 30.208 lei (Valentina Iancu - manipulant marfă Rewe Group). În declarația de interese, completată pe 23 mai 2022, inspectorul din CJ Constanța a înscris tot calitatea de membru în Sindicatul Alternativa.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Tiberiu Ovidiu Iancu.
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Ana Rodica Crăciun, director executiv Direcția Locală de Evidență Persoane la Primăria Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii