Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Enache Bucovală, consilier județean PNL în cadrul CJ Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

28 Jun, 2024 17:00 1387 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese al lui Enache Bucovală, consilier județean PNL aferentă ultimului an fiscal
  • Bucovală a declarat că deține două terenuri intravilane, ambele situate în Constanța, unul dobândit în 2014 și altul în 2017, ambele prin contract de vânzare-cumpărare
  • Acesta deține și o casă de locuit în Constanța, construită în anul 2020, cu o suprafață de 620 m2 dar și două autoturisme, unul marca Dacia, an de fabricație 2008 și celălalt marca VW Lupo, an de fabricație 2002
  • Bucovală deține și bijuterii si pietre pretioase, cu o valoare de 20.000 euro și ceasuri în valoare de 15.000 de euro
  • Ca venituri, acesta a încasat salariul de 23.300 lei de la SC BUENO COMP SRL, Constanța. Tot de la aceiași firmă, Bucovală a avut și dividente în valoare de 905.000 lei
  • Ca venituri din alte surse, Bucovală a încasat 42.500 lei de la CJ Constanța, ca și consilier judetean si membru ATOP și 1120 lei ca membru în Consiliul de administratie în cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța
  • Alte surse de venit declarate sunt alocații de la AJPIS în valoare de 13.000 lei
  •  Potrivit declarației de interese compltată la data de 13.06.2024, Bucovală a menționat calitatea de asociat în cadrul SC BUENO COMP SRL Constanta, cu o valoare totatală a părților social de 200 lei
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese al lui Enache Bucovală, consilier județean PNL aferentă ultimului an fiscal.
 
În declaraţia de avere completată la data de 13.06.2024, Bucovală a declarat că deține două terenuri intravilane, ambele situate în Constanța, unul dobândit în 2014 și altul în 2017, ambele prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Acesta deține și o casă de locuit în Constanța, construită în anul 2020, cu o suprafață de 620 m2 dar și două autoturisme, unul marca Dacia, an de fabricație 2008 și celălalt marca VW Lupo, an de fabricație 2002. 

Bucovală deține și bijuterii si pietre pretioase, cu o valoare de 20.000 euro și ceasuri în valoare de 15.000 de euro.
 
La capitolul active financiare, Bucovală deține un cont curent la Banca Transilvania, cu un sold de 45.200, dechis în 2016, unul la Alfa Bank,cu un sold de 5.000 lei, dechis în 2014,și tot la banca anterior menționată și un depozit bancar în valoare de 6.000 lei.
 
Ca venituri, acesta a încasat salariul de 23.300 lei de la SC BUENO COMP SRL, Constanța. Tot de la aceiași firmă, Bucovală a avut și dividente în valoare de 905.000 lei.
 
Ca venituri din alte surse, Bucovală a încasat 42.500 lei de la CJ Constanța, ca și consilier judetean si membru ATOP și 1120 lei ca membru în Consiliul de administratie în cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța.
 
Alte surse de venit declarate sunt alocații de la AJPIS în valoare de 13.000 lei.
 Soția sa a avut venituri din creșterea copilului de peste 25.000 lei.

Potrivit declarației de interese compltată la data de 13.06.2024, Bucovală a menționat calitatea de asociat în cadrul SC BUENO COMP SRL Constanta, cu o valoare totatală a părților social de 200 lei. 

Despre Bueno Comp SRL

Potrivit termene.ro, firma veche de 20 ani, este situată pe bulevardul Tomis din Constanța și are ca activitate principală restaurante.

În 2022, cu 81 de angajați, Bueno Comp a raportat o cifră de afaceri de 14.614.820 lei și un profit de 4.008.548 lei.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 26,35%, potrivit www.termene.ro.
 
Firma îi are ca asociați pe Bucovală Enache și Bucovală Stelian, fiecare cu 50% din capitalul social. Tot ei sunt şi administratorii firmei.

Numele lui Bucovală Stelian mai apare și în firmele DCB Mmaia Development SRL, GENERAL Grup SRL și Zag SRL.   

În anul 2022, a existat o schimbare importantă în Bueno Comp SRL.

Enache Bucovală şi  Stelian Bucovală, în calitate de asociaţi ai SC Bueno Comp SRL, cu sediul social în Constanţa, au decis completarea obiectului de activitate cu lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor.

Potrivit Monitorului Oficial al României din 11 aprilie 2024, societatea Bueno Comp S.R.L. a adoptat hotărârea nr. 1, prin care Bucovala Enache şi Bucovala Stelian, în calitate de asociaţi ai S.C. Bueno Comp - S.R.L., cu sediul social în Constanţa, au hotărât:
 
Art. 1. Se mută sediul social din municipiul Constanţa, bd. Tomis nr. 55, judeţul Constanţa, la adresa: municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 49A, judeţul Constanţa.

Art. 2. Se deschide sediul secundar (punct de lucru) în municipiul Constanţa, bd. Tomis nr. 55, judeţul Constanţa.

Bueno Comp SRL are cinci puncte de lucru în Constanța, respectiv: Tomis 55 - retaurant Bueno, Ștefan cel Mare 6A - restaurant Beta, Mamaia, zona Jupiter Junona - restaurante/hoteluri, Sat Vacanță - Complex Comercial Migas Real, Căsuța 3 - activitate restaurante, alte servicii de cazare și Plaja Mamaia III, subsector 10, stațiunea Mamaia, unde se ocupă de alte activități recreative și distractive.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Enache Bucovală, consilier județean în cadrul CJ Constanța.

 
Citește și:

Averea și intersele lui Enache Bucovală, consilier județean în cadrul CJ Constanța (DOCUMENTE)

Declarații de avere Enache Bucovală, de la Bueno Comp SRL, membru CA al Spitalului Județean Constanța (DOCUMENTE)

Declarație de Avere
Enache Bucovală, membru în CA al SCJU Constanța deține un teren și o locuință în Constanța (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii