Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Laura Monica Constandin, director AJPIS Constanța, trei ani fructuoși - casă nouă în Balotești, mașini noi și trei bărci

ro

06 Aug, 2024 14:01 536 Marime text
Laura Constandin - director AJPIS Constanta
  • Demisă, în 2023, din funcția de director al AJPS Constanța, Laura Monica Constandin a fost repusă în același an în funcție.
  • În declarația de avere, Constandin Laura Monica a declarat, pentru anul trecut, și veniturile fiicei Constandin Iulia Andreea de la societatea KA Social Agency SRL.
  • Familia Laura Monica și Iulian Constandin deține o casă de locuit și două terenuri intravilane în Techirghiol și o casă cumpărată anul trecut în Balotești, Ilfov cu teren de 509 mp și suprafață utilă de 118 mp.
  • Familia Constandin a cumpărat, initial, un apartament în București cu suprafața de 82,46 mp pe care l-a vândut anul trecut unui sensei japonez Onizawa Shojiro cu suma de 669.585 lei.
   
Laura Monica Constandin este director la AJPIS (Agenția Județeană de Inspecție Socială) Constanța, iar Constandin Iulian este inginer coordonator operare la CNE Cernavodă. Constandin Laura Monica, pe lângă salariu, a obținut în ultimii trei ani  venituri din calitatea de membru în comisiile de examinare absolvenți cursuri de formare profesională a adulților și din consultanță de specialitate.
 
Familia Laura Monica și Iulian Constandin deține o casă de locuit și două terenuri intravilane în Techirghiol și o casă cumpărată anul trecut în Balotești, Ilfov cu teren de 509 mp și suprafață utilă de 118 mp. Familia Constandin a cumpărat, initial, un apartament în București cu suprafața de 82,46 mp pe care l-a vândut anul trecut unui sensei japonez Onizawa Shojiro cu suma de 669.585 lei.
 
Constandin Laura Monica a declarat, anul trecut, și veniturile fiicei Constandin Iulia Andreea de la societatea Ka Social Agency SRL . Constandin Iulia Andreea reprezintă societatea Ka Social Agency SRL (2020) Techirghiol în calitate de asociat unic și administrator cu activitate declarată publicitate.
 
Mai exact, potrivit declarației de avere, completată în anul 2024, Laura Monica Constandin are, împreună cu soțul, un teren intravilan de 509 mp în Balotești, județul Ilfov, cumpărat în 2023. De asemenea, soțul său Iulian Constandin are două terenuri intravilane în Techirghiol: unul de 300 mp, obținut în 1993 și unul de 1.500 mp, primit printr-un contract de donație în 2008, dar și o casă de locuit de 270 mp, construită în 1997 în Techirghiol. La acestea se adaugă o casă de locuit de 118 mp și teren de 509 mp, situată în Balorești, Ilfov, cumpărată în 2023.
 
În garaj, Laura Monica Constandin are trei mașini: Dacia Logan, fabricată în 2021, Dacia Duster, fabricată în 2021, Dacia Duster, fabricată în 2022, două bărci fără motor, ambele fabricate în 2020, o navă sport și transport, fabricată în 2020, precum și două remorchere, an de fabricație 2020 și 2022.
 
Laura Monica Constandin a trecut în declarația de avere două credite: unul în valoare de 318.114 lei, care a fost contractat în 2023  scadent în 2036, și unul de 6.758 lei, contractant în 2021 și scadent anul acesta. În conturi, directorul AJPIS Constanța are 3000 euro și 10.200 lei.
 
 
Familia Constandin, veniturile pe ultimii trei ani

 
Familia Constandin Laura Monica și Iulian încasează drepturi salariale de la AJPIS Constanța (Agenția Județeană de Inspecție Socială) și respectiv Nuclearelectrica SA Cernavodă.
 
În perioada 2021-2023 directoarea AJPIS Constanța- Agenția Județeană de Inspecție Socială a încasat salarii anuale de 83.750 lei, 83.300 lei și 101.225 leiConstandin Laura Monica, pe lângă salariu, a obținut în ultimii doi ani  venituri de 58.311 lei din calitatea de membru în comisiile de examinare absolvenți cursuri de formare profesională a adulților și din consultanță de specialitate. Mai mult, anul trecut Constandin Laura Monica a fost implicată într-un proiect pentru care a primit 10.282 euro , astfel: a furnizat consultanță de 5.600 euro și 4.682 euro diurne.
 
Constandin Iulian inginer coordonator operare la CNE Cernavodă a încasat în ultimii trei ani  salarii de 97.000 lei, 130.985 lei și 178.310 lei.
 
Potrivit declarației de interese, Laura Monica Constandin nu deține acțiuni sau părți sociale la nicio societate comercială.
 
 
Demisă și repusă pe funcție în aceași ani
 
 
Reamintim că directorul AJPIS Constanța, Laura Monica Constandin, a fost demisă, în 2023, din funcție și a ocupat un post echivalent ca nivel de studii, de simplu inspector. Începând de pe data de 6 septembrie 2023. Laura M onica Constandin a fost repusă în funcția de director, deoarece Comisia de Disciplină din cadrul Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială a clasat cazul pentru că nu s-a găsit nici un element al vreunei abateri disciplinare.
 
 
Afacerile derulate în imobilul proprietatea familiei Constandin

 
Constandin Laura Monica a declarat, anul trecut, și veniturile fiicelor  Constandin Iulia Andreea de la societatea Ka Social Agency SRL și  Constandin Miruna Elena de la societatea Smart Home & Commercial Solutions SRL (2022) Techirghiol.
 
Constandin Iulia Andreea reprezintă societatea Ka Social Agency SRL (2020) Techirghiol în calitate de asociat unic și administrator. Firma are activitate declarată publicitate și a înregistrat doi ani consecutiv pierderi. Societatea Smart Home & Commercial Solutions SRL (2022) Techirghiol este reprezentată de asociat unic și administrator Mâță Bogdan-Kevin, desfășoară activitate de consultanță în tehnologia informației și a declarat pierdere.

Constandin Iulia Andreea este asociat majoritar cu 60% alături de Mîtă Bogdan-Kevin în societatea Kevin Bogdan Agency SRL (2018) Techirghiol cu activitate în publicitate și care a declarat pierderi financiare.

Societățile împart același sediu social din Techirghiol, str. Ghe. Doja nr. 7 la domiciliul familiei Constandin. La adresa din Techirghiol, str. Ghe. Doja nr. 7 , conform termene.ro mai funcționează următoarele entități juridice: Asociația Management și Coordonare și firmele Meccon Mobil SRL, Miral Grup SRLKa Social Agency SRL, Smart Home & Commercial Solutions SRL și Kevin Bogdan Agency SRL.

  
În secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și intersele ale Laurei Monica Constandin.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Șeful AJPIS Constanța, în proces cu instituția-mamă. Decizia Tribunalului (MINUTA)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii