Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Oana Șoacăte, reprezentant al CLM Constanța în cadrul CA al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, deține trei apartamente (documente)

ro

01 Sep, 2021 00:00 2381 Marime text
  • Oana Șocăte, reprezentant al Consiliului Local Municipal Constanța în cadrul Consiliului de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, deține trei apartamente dar și un credit în bancă.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Oanei Șoacăte, reprezentant al Consiliului Local Municipal Constanța în cadrul Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al spitalului.

Declarația a fost completată la data de 8.02.2021.

Oana Șoacăte deține două apartamente dobândite în anul 2016 prin contracte de donație iar împreună cu Adrian Șoacăte deține un apartament de 116,64 mp, dobândit în anul 2014.

Potrivit declarației de avere, Șoacăte are un credit la BCR, contractat în anul 2014, în valoare de 270.000 lei, scadent în 2043.

La capitolul venituri, Oana Șoacăte a declarat pe anul fiscal 2020 un venit de 17.340 lei ca angajat la Profesional Marine Service și un venit de 1.765 lei ca angajat în Cont General SRL iar soțul a câștigat 77.997 lei în cadrul Cabinet avocat Adrian Șoacăte iar din dividente a obținut câștiguri de 36.500 lei și 15.727 lei de la Profesional Marine Service, respectiv Personal Sea Management.

În declarația de interese completată la data de 8.02.2021, Oana Șoacăte a declarat că ocupă funcția de administrator în cadrul Profesional Marine Service SRL. Totodată, aceasta este membru în cadrul CECCAR Constanța.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Oanei Șoacăte.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii