Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Sasu Grecu-Dorin, director OCPI Constanța, deține aur și cryptomonede (DOCUMENTE)

ro

27 Oct, 2024 17:00 459 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Sasu Grecu-Dorin, director la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, director OCPI Constanța. 
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Sasu Grecu-Dorin, director la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, director OCPI Constanța. 
 
Conform ultimei declarații de avere, Sasu Grecu Dorin a declarat că deține un teren intravilan la Valu lui Traian, județul Constanța, cumpărat în anul 2008, având o suprafață de 416 mp. Nu deține alte bunuri imobiliare, dar are în posesie un Mercedes GLA fabricat în anul 2019.
 
Totodată, are aur bancar dobândit în 2022, cu o valoare estimată la 11.400 euro. A mai menționat două conturi bancare deschise la BCR; unul în lei, deschis în 2006, cu un sold de 97.000 lei, dar și unul în euro deschis în 2022, cu un sold de 25.300 euro.
 
A mai menționat cryptomonede pe platform Binance, în valoare de 9.000 dolari. Ca datorii, apare un credit la BNP Paribas Personal Finance SA, contractat în 2020, scadent în 2025, cu o valoare de 110.611 lei.
 
La rubric venituri, din calitatea de director OCPI Constanța, a încasat 130.810 lei, dar și drepturi de hrană de 8.760 lei și voucher de vacanță de 1.450 lei.
 
Potrivit declarației de interese, este menționată calitatea de avocat definitiv suspendat la Baroul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publ

ice deschise. ong>


 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Sasu Grecu-Dorin.



Citește și:

Declarații de avere Constanța Marian Becheanu, inspectorul-şef adjunct al ITM Constanţa, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii