Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionela Popovici, prorector pe Educație și managementul calității al Universității Ovidius din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

23 Jul, 2024 17:00 256 Marime text
Ionela Popovici, prorector pe Educație și managementul calității al Universității Ovidius din Constanța
  •  Azi prezentăm declarația de avere și pe cea de interese ale prof. univ. dr. ing. Ionela Popovici, prorector pe Educație și managementul calității.
  • Potrivit declarației de avere, completată pe 1.07.2024 și aferentă anului 2023, Ionela Popovici deține, împreună cu soțul, un apartament de 72,40 mp, cumpărat în 2021, în Constanța.
 
Rectorul Universității Ovidius din Constanța (UOC), conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, a desemnat, în urma consultării Senatului universitar, noua echipă de prorectori pentru mandatul 2024 – 2029. Echipa managerială alături de care acesta va asigura conducerea instituției pentru următorii cinci ani este formată din: prof. univ. dr. ing. Ionela Popovici prorector pe Educație și managementul calității, prof. univ. dr. Elena Condrea, prorector pe Cercetare, dezvoltare și inovare. Relația cu ISD; prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță, prorector pe Strategia de internaţionalizare, rețele universitare și relația cu instituțiile europene, conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir prorector pe Fonduri structurale și PNRR, relația cu mediul socio-economic, management economic și financiar, conf. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector pe Digitalizare, antreprenoriat, relația cu studenții și absolvenții, conf. univ. dr. Marius Florentin Popa, prorector pe Managementul resurselor umane, juridic și patrimoniul UOC, Ș.l. dr. ing. Cosmin Filip, prorector pe Promovare programe universitare, dezvoltare infrastructură informațională instituțională, formare profesională continuă și  învățământ dual.
 
Azi prezentăm declarația de avere și pe cea de interese ale prof. univ. dr. ing. Ionela Popovici, prorector pe  Educație și managementul calității.
 
Potrivit declarației de avere, completată pe 1.07.2024 și aferentă anului 2023, Ionela Popovici deține, împreună cu soțul, un apartament de 72,40 mp, cumpărat în 2021, în Constanța.
 
Aceasta conduce un autoturism Ford Focus, fabricat în 2016. În conturi, Ionela Popovici păstrează 33.462,95 de euro și 181.517,71 lei.
 
În anul fiscal 2023, prorectorul pe Educație și managementul calității, prof. univ. dr. ing. Ionela Popovici, a obținut 176.007 lei de la Universitatea Ovidius (salariu) și 36.163 lei de la Universitatea Ovidius (activități în cadrul proiectelor de cercetare). Soțul a încasat 23.204 lei, sumă care reprezintă pensia.
 
Din declarația de interese, aflăm că prof. univ. dr. ing. Ionela Popovici, prorector pe Educație și managementul calității, nu deține părți sociale sau acțiuni în nicio societatea comercială.
 
Aceasta este membru în: Societatea de Inginerie Chimica din Romania - Președinte filiala Constanța, Eurachem Romania,  3 Societatea de Chimie Analitică din Romania și ASIAR.
 
De asemenea, prof. univ. dr. ing. Ionela Popovici a trecut în declarația de interese mai multe proiecte din care a făcut parte:
 
- Ovidius engineering hub CRESC Constanta, concurs de prioectre, în valoare de 114.333.707 lei,
- CNFIS-FDI-2024-F-0344 Constanța, Competiție națională, în valoare de 395.000 lei,
- CNFIS-FDI-2024-F-0579 Constanta, Competiție de proiecte, în valoare de  425.000 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta declarația de avere și cea de interse ale prorectorului pe Educație și managementul calității Ionela Popovici.
 
Citește și:

 
Rectorul Universității Ovidius din Constanța și-a prezentat echipa alături de care va conduce în noul mandat
 
Dan Marcel Iliescu, singurul candidat la funcția de rector al Universității Ovidius din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii