Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veronica Cîrciu, șef Serviciu în cadrul CJC, fără terenuri și mașini. A trecut în declarața de avere un singur apartament (DOCUMENTE)

ro

30 Aug, 2024 17:00 133 Marime text
Sedul CJC. Sursa foto - ZIUA de Constanta
  • Prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale Veronicăi  Cîrciu, șefa Serviciului Venituri, Buget și Evidența Bugetară din cadul CJC.
  • Potrivit declarației de avere, completată pe data de 24 mai 2024, Veronica Cîrciu deține un apartament de 40 mp, în Constanța, cumpărat în 1992.
 
Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța şi ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale Veronicăi Cîrciu, șefa Serviciului Venituri, Buget și Evidența Bugetară din cadul CJC.
 
Potrivit declarației de avere, completată pe data de 24 mai 2024, Veronica Cîrciu deține un apartament de 40 mp, în Constanța, cumpărat în 1992.
 
În anul fiscal 2023, Veronica Cîrciu a încasat de la CJC suma de 109.588 lei, iar soțul său – 69.668 lei de la aceeași instituție.
 
Din declarația de avere aflăm că șefa Serviciului Venituri, Buget și Evidența Bugetară din cadul CJC nu deține acțuini/părți sociale la nicio societate comercială.
 
Veronica Cîrciu este membru al Sindicatului din Administrația Publică Locala Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a acestui articol puteți vizualiza declarațiile de avere şi cele de interese ale Veronicăi Cîrciu.
 
Citește și:

 
Ce avere a declarat Mihaela Ramona Soare, inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii