Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente Constanța! Mai multe evenimente organizate în prima zi din septembrie 2024 la malul mării

ro

01 Sep, 2024 08:11 283 Marime text
Cazinoul ConstanțaChiar dacă vremea în acest week-end nu a fost foarte prietenoasă la malul mării, astăzi, 1 septembrie 2024 în Dobrogea, la Constanța și Tulcea sunt organizate mai multe evenimente ce permis turiștilor și localnici petrecerea unor clipe relaxante. 

DUMINICĂ 1 SEPTEMBRIE 2024
  • ​9.30 Constanța Treasure Hunt în Centrul Vechi - Dacă ești la mare, vino la un joc de descoperire a orașului Constanța și află cele mai interesante povești ale vechiului port! Vei primi instrucțiunile pe telefonul mobil și căuta indiciile pentru a afla povestea locurilor în care ajungi
  • Între orele 09:00 și 11:00, în Parcul Tăbăcăriei din Constanţa, cele 5 exerciții Falun Gong în aer liber.
  • 10.00 Back To Dance Mihail Kogălniceanu, Constanța – cursuri de dans
  • 11.00 Clubul Hikaru București organizează un cantonament de go, board games și karate, în condiții superbe și cu program foarte interesant.Locația: "La Mare" Saturn
  • 14.00 Cercetașii Centrului Local Lotus Tulcea vă așteaptă pe 1 septembrie între orele 14:00-22:00 pe Lacul Ciuperca în număr cât mai mare, activitățile pregătite fiind potrivite pentru toate vârstele
  • 15.00 – Festivalul 𝐑𝐚̂𝐳𝐢 𝐜𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐭𝐮’ - 3 zile de comedie pe plajă! Cele mai bune show-uri de stand-up comedy, marca Teo, Vio, Costel, Maria Popovici, Mincu, Sorin Pârcălab, Cristi Popesco, Toma, Natanticu, Dan Badea, Andrei Ciobanu, Ioana Luiza, Banciu, Darius, Frînculescu, Mălăele, Edi Rădoiu, Raul Gheba, Sergiu Mirică, Mitran, Virgil Ciulin, Mocanu, Radu Isac, Bogzi, Birtaș, Negoiță.
  • 18.00 - Folk Fest "Remember Costinești" Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Emeric Imre, byron, Tapinarii, Walter Ghicolescu, Sunt un frate tanar, Adrian Bezna si multi altii vor urca pe scena noastra pentru 3 seri de poveste!
  • 16.00 - Competiția “4V Rally Raid Romania”, organizată de ACS 4V Motorsport are loc în perioada 29-31 august 2024, la Constanta (jud Constanta). Evenimentul va i unul mixt AUTO - MOTO, care se constituie ca etapa in Campionatul Național de Rally Raid din @Federatia Română de Automobilism Sportiv, și totodată face parte din Campionatul de Rally Raid al Federatiei de Motociclism.
  • 21.00 – La Teatrul de Vară Soveja Spectacolul ”...Escu”, o coproducție între Teatrul Stela Popescu din București și Teatrul Național ”Satiricus Ion Luca Caragiale” din Chișinău. Eveniment găzduit de SEAS - Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului - Constanța, Teatrul National Satiricus Ion Luca Caragiale şi Teatrul Stela Popescu
  • 21.00 La Dolphin Camping,  invitație pentru a te bucura de un recital special oferit de Daniel Iancu. În deschidere: Puiu Crețu.Acest concert este parte dintr-o serie de evenimente muzicale estivale, organizate de Green Dolphin Camping si Green Village Resort.
  • 22.00 - Pavilionul din Mamaia gazdă pentru una din cele mai mari convenții de tatuatori din România, Ediția cu numărul 2 a Convenției internaționale de tatuaje din Constanța, unde puteți urmări peste 100 de tatuatori profesioniști. Eveniment găzduit de Levyn Baiar Bari şi Candy Tattoo & Body Piercing Constanta (Tatuaje Andreea)
Citește și: 

Evenimente Constanța!Mai multe evenimente organizate în weekend la malul mării! Unde puteți petrece clipe relaxante
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii