Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente în Constanța Ce evenimente sunt organizate sâmbătă, 5 octombrie 2024

ro

05 Oct, 2024 08:02 329 Marime text
Cazino Constanța





Odată cu finalul acesta de săptămână ne aflăm la începutul lunii octombrie, perioadă în care evenimentele de petrecere a timpului liber nu lipsesc. Chiar dacă afară este mai rece, sunt anunțate suficiente activități pentru toate gusturile și vârstele.
 
 
Dar iată evenimentele anunțate sâmbătă, 5 octombrie 2024:
 
  • Ora 10.00 – Moto Trock – Târg moto doar între motocicliști – strada Prelungirea Nicolaie Filimon nr.3 A, Constanța. Deschiderea sezonului de iarnă cu un eveniment inedit: MotoTrock, un târg al motocicliștilor care va începe la 10 dimineața în curtea și în interiorul clubhouse-ului nostru din Constanța și va culmina cu un after party care va aduce pe scenă pe frații de la Folk 'N' Rock (Silviu, John, Virgil și Ioana) 
  • Ora 10.00 – Design day- Hotel Oxford Mamaia, Constanța. Evenimentul este destinat pasionaților de design interior, persoanelor care doresc să își amenajeze un spațiu, care vor să afle mai multe despre designul interior și despre etapele unui proiect, care vor să înțeleagă bugetele necesare pentru a proiecta și realiza un proiect de design interior și ce specialiști sunt implicați. 
  • Ora 10.00 – 12.00 –Întâlnire de socializare @ Baby Wearing 2024- strada Ștefan cel Mare nr.66, Constanța. Cuib e cafeneaua baby-friendly pe care o astepti de mult in orasul tau, in care poti sa socializezi cu prietenii sau familia, in timp ce copiii se bucura de timp de calitate în spatiul special conceput pentru ei. 
  • Ora 10.30 -12.00 – ACS Ashihara Karate Constanța, Aleea Cameliei nr.4 Constanța. 
  • Ora 10.30 – 12.30 -Vremea dovlecilor- Atelier pentru copii, cu vocabular în limba engleză, strada Aprodul Purice nr.21, Constanța 
  • Ora 11.00 – Atelier de pictură pentru copii – Librăria Dorian Gray, Bulevardul Tomis nr.23, Constanța 
  • Ora 13.00 -15.00- Exerciții Falun Gong în aer liber, Parcul Tosca, Mangalia, județul Constanța. Falun Gong este o practică de qigong ce pune accent pe autodisciplina minții. Privită ca o reîntoarcere la tradiţie, în doar câţiva ani practica Falun Gong a ajuns să fie extrem de populară în China. În prezent, ea este practicată și apreciată în peste 110 ţări din întreaga lume, inclusiv România. 
  • Ora 15.00 -17.00 – Hai cu noi la Maxi Socializare! – Jysk, Constanța, eveniment găzduit de Maxi Pet 
  • Ora 17.00 – Concert Mădălina Petrache – Șoseaua Constanței, Centrul Pietonal 4, Mangalia, județul Constanța 
  • Ora 19.00 – Pescuitorii de perle- Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, Constanța. Spetacol de  opera, compusă de Georges Bizet, pe un libret de M. Carre și E. Carmon. 
  • Ora 19.00 – 21.00- Un cuplu ciudat – Casa de Cultură a Sindicatelor, Constanța. O comedie explozivă, cu momente de curățenie perfectă și petreceri haotice. Cu prieteni bizar de neobișnuiți și replici comice, veți avea parte de hohote de râs! 
  • Ora 19.00 – 01.00 – Disco & Karaoke Party by ReConectare cu Sens, Restaurant La Scoica, Constanța  
 
Citește și
Evenimente în ConstanțaOctombrie deschide luna distracțiilor. Ce evenimente sunt anunțate în weekendul 4 - 6 octombrie 2024
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii