Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 07 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente în Constanța! Lista evenimentelor pregătite la malul mării pentru astăzi, 7 septembrie 2024

ro

07 Sep, 2024 08:14 481 Marime text
Cazino ConstantaMai multe evenimente sunt pregătite la malul mării astăzi, sâmbătă 7 septembrie 2024. De la concerte, la treasure hunt, evenimentele sunt pentru toate gusturile. 

Puteți alege din lista de mai jos la ce evenimente doriți să participați: 

SÂMBĂTĂ 7 SEPTEMBRIE 2024
  • 06.00 Constanța Coffee Break continuă! Poveștile Constanței se descoperă cel mai bine la pas, fără grabă și cu chef de hoinărit. Îmbracă-te cu haine comode și vino și în acest weekend pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Capitol și Miga, care se transformă în zonă de promenadă.
  • 20.00 Mama Mia Showtime Piațeta Cazino Mamaia – Festivalul Toamnei – Prezentantor Mihai Trăistariu
  • 9.30 – Treasure hunt în Centrul vechi Constanța, eveniment găzduit de Secret Romania - Dacă ești la mare, vino la un joc de descoperire a orașului Constanța și află cele mai interesante povești ale vechiului port! Vei primi instrucțiunile pe telefonul mobil și căuta indiciile pentru a afla povestea locurilor în care ajungi.
  • 10.00 – Lavanda Fest Constanța, Piața Ovidiu Ediția cu numărul 29 Lavanda Fest te invită să te bucuri de numeroasele produse din lavandă aduse de producători, precum și de colțurile foto pregătite special pentru această ediție de toamnă! Intrarea este liberă
  • 10.00 -  A 9 a editie a evenimentului Streetmaniacs ALLSTARS, in Camping S, mai exact Bulevardul Mamaia Nord, nr 79, Constanta, Romania.
  • 12.00 – Sărbătoarea recoltei Hambar Vama Veche. Invitații vor primi din zacuscă, must, suc de mere din partea casei, vor ciocni un pahar de pălincă de Vamă și vor cânta împreună cu Țapinarii și Dan Helciug
  • 13.00 – Gong Well – Being Retreat cu Diana &Elisabeta. Eveniment găzduit de Cub Yoga Studio şi Gonguri Planetare/ Terapie vibrationala la Boemul Neptun – Mangalia
  • 15.00 - La malul Mării Negre, La Phoenicia Blue View Olimp, ești invitat să trăiești o experiență de tango de neuitat! Ediția a 3-a a Amfiteatru Tango Marathon promite 3 (+1) zile de dans pasional, pe ritmuri de tango, într-o atmosferă de vacanță perfectă la malul marii.
  • 17.00 - OM LA LUNĂ | 𝗘𝗻𝗱 𝗼𝗳 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗲𝗿 𝗖𝗮𝗺𝗽, Ediția a doua Un weekend cu om la lună la Corbu, la final de vară, o experiență muzicală completă alături de trupa ta. Complex Răsărit Corbu
  • 19.30 - Nu rata ultimul weekend epic pe Reyna Beach! Începem în forță cu un show de Stand-Up Comedy, înainte de Sunscreen Film & Arts Festival. Intrarea e liberă!
  • 20.00 Rădăcini – Concert Marius Mihalache Band și invitații Damian drăghici și Mihai Mărgineanu la Teatrul de Vară Soveja. Eveniment găzduit de SEAS - Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului - Constanța şi Teatrul de Stat Constanța. O seară plină de ritm și energie, o călătorie fabuloasă către sursele spiritualității muzicale, acolo de unde a pornit totul, la acea muzică spontană și nefiltrată, izvorâtă din sufletele părinților și bunicilor noștri.
  • 20.30 - 𝐒𝐮𝐧𝐬𝐜𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐅𝐢𝐥𝐦 & 𝐀𝐫𝐭𝐬 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 aduce un weekend prelungit de filme pe 𝐑𝐞𝐲𝐧𝐚 𝐁𝐞𝐚𝐜h, cu intrare liberă! 𝐀𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚̂𝐧𝐝𝐮-𝐥 𝐩𝐞 𝐃𝐚𝐥𝐢, regia David Pujol. În anii’70, talentatul bucătar Fernando lasă în urmă Barcelona afectată de instabilitate politică şi ajunge în sătucul Cadaqués, reşedinţa renumitului Salvador Dalí. Întâlnirea dintre bucătar şi artist va duce la apariţia unei noi stele pe firmamentul gastronomiei mondiale.
  • 23.00 Dan Helciug – Live Concert la Hambar Vama Veche 

Citește și: 

Evenimente în Constanța!Ce evenimente sunt pregătite în acest sfârșit de săptămână la malul mării
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii