Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente la Constanța! Lista evenimentelor programate în weekendul 27-29 septembrie la Constanța

ro

26 Sep, 2024 22:01 343 Marime text
În week-endul acesta sunt pregătite mai multe evenimente în județul Constanța, pe toate gusturile. De la meciuri de fotbal, handbal, ședințe de zumba, piese de teatru sau concerte, oferta este una extrem de variată. 

Lista evenimentelor organizat eîn weekend la Constanța: 

VINERI 27 SEPTEMBRIE
  • Ora 9.30 Constanța Treasure Hunt în Centrul Vechi - Dacă ești la mare, vino la un joc de descoperire a orașului Constanța și află cele mai interesante povești ale vechiului port! Vei primi instrucțiunile pe telefonul mobil și căuta indiciile pentru a afla povestea locurilor în care ajungi.
  • orele 14:00 Salonul de Fotografie Anatole Magrin ediția a II-a. Evenimentul aflat la a II-a ediție, organizat de Societatea Culturală Margin 1878 împreună cu partenerii și sponsorii noștri.
  • Ora 17.00 Zurli ajunge pentru prima dată în MEDGIDIA, din județul Constanța! Copiii din oraș au șansa, în premieră absolută, să se întâlnească cu cele mai iubite personaje din România! Cele mai iubite cântece vor răsuna până în cele mai îndepărtate colțuri din oraș, iar cele mai îndrăgite dansuri și jocuri Zurli vor umple de bucurie sala de spectacol și străzile orașului. Personajele Zurli ajung în oraș însoțite de Maya și Tanti prezentatoarea.
  • 17.30 - Clubul Sportiv Pantheon Constanța participă la Săptămâna Europeană a Sportului #BEACTIVE cu o demonstrație de judo interactivă în data de 27 septembrie, în intervalul orar 17.30-20.00, la Satul Sportiv din incinta City Park Mall.
  • Ora 19.00  Zdob și Zdub va concerta în cadrul evenimentului Ritmul muzicii, vineri 27 septembrie, ora 19.00 în Piața Ovidiu Constanța, intrare liberă.
  • Ora 19.00 Club Phoenix - Scarlet Aura, îngerii rockului românesc, anunță cu entuziasm lansarea celui de-al 10-lea album, intitulat „Rock-Stravaganza” și noul clip al melodiei ce poartă numele albumului. Acest album marchează o etapă specială în cariera trupei, fiind al doilea album în limba română, și promite să fie o adevărată extravaganță muzicală.
  • Ora 18:00 și 20:00, în Aula Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța (Str. Mircea cel Batrân nr. 104 A, Constanța), Asociația ARTLIT demarează proiectul TrAducem împreună. Caravana ARTLIT, care apoi își va continua drumul către București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Galați.
  • ora 20:00, te așteptăm la Restaurant Colonade Constanța pentru o Seară Grecească ASTRAS – cu dans, zâmbete și multă voie bună. Lasă-te purtat de ritmurile grecești, savurează atmosfera vibrantă și bucură-te de o seară de neuitat!
 
 SÂMBĂTĂ 28 SEPTEMBRIE 2024
  • Ora 9.30 Constanța Treasure Hunt în Centrul Vechi - Dacă ești la mare, vino la un joc de descoperire a orașului Constanța și află cele mai interesante povești ale vechiului port! Vei primi instrucțiunile pe telefonul mobil și căuta indiciile pentru a afla povestea locurilor în care ajungi.
  • Ora 10.00 Concurs Open de Windsurfing si Wingfoiling la PICCADILLY MAMAIA, organizat de Federatia Romana de Yachting. Prezenta se face sambata la ora 10 si startul se da la 12,30. Vor fi trei curse a cate 2 trasee de slalom(2 balize travers pe vânt).
  • Ora 10.00 – Ziua Nonviolenței în Constanța – Introducere în Comunicare Nonviolentă Eveniment găzduit de Centrul holistic Tonifiere Emoțională, Asociatia pentru Comunicare Nonviolenta şi Oana Răgălie la Scoala Gimnazială nr. 22 ICBratianu
  • 10.30 - AUTUMN DÉCOR Decor de toamnă – Art and craft pentru copii, cu vocabular în limba engleză Eveniment găzduit de M's EduCenter Srl
  • ora 11:00, la Harlequin by the Sea. Teatru de Păpuși – Cei trei purceluși. Trei purceluşi grozavi vor rostogoli cu mare bucurie povestea plină de peripeții ale celor trei frați rozalii!
  • 12.00 – Zumba Fitness - Fă mișcare și în weekend! Este momentul ideal să te încarci cu energie și să începi o nouă săptămână cu un tonus pozitiv!
  • 13.00 meci de fotbal Viitorul Hârșova – Aurora 23 August Eveniment găzduit de Viitorul Hârșova
  • 14.00 Festivalul Toamnei la Anastasia Pool Party & Barbeque
  • Ora 16.00 Pentru al XIV-lea an consecutiv, Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța organizează „Noaptea bibliotecii”. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 28 septembrie 2024, între orele 16:00 și 23:00, la sediul instituției.
  • Ora 17.30 - Duel european la Sala Sporturilor! Vicecampioana CSM Constanța, reprezentanta României în grupele EHF European League, o înfruntă pe CSM București, echipă calificată în turul al doilea din EHF European Cup!
  • 19.00 - FESTIVALUL PLĂCINTELOR ediția a VIII-a, cu tradiție din anul 2016, revine şi în această toamnă cu două zile de cântec, joc şi voie bună, activități pentru întreaga familie, spectacole, petreceri, de la tradiție la inovație, vom petrece experienţe şi momente de neuitat la malul mării. Restaurant Dorna
  
DUMINICĂ 29 SEPTEMBRIE 2024
  • Ora 10.30 Distracție de toamnă cu pictură și joacă – Atelier pentru copii cu vârste între 3 și 5 ani, cu vocabular in limba engleză Eveniment găzduit de M's EduCenter Srl
  • ora 11:00, la Harlequin by the Sea – Grădina cu Gâze – teatru de păpuși și jocuri. O poveste fascinantă pentru copii, în care vom rândui cu bucurie – păpuşi gâze, actori susţinători, copii prinşi în joc, muzică dansantă şi gospodărire antrenantă!
  • 12.00 – Zumba Fitness - Fă mișcare și în weekend! Este momentul ideal să te încarci cu energie și să începi o nouă săptămână cu un tonus pozitiv!
  • Ora 12.00 – Cei trei Purceluși Eveniment găzduit de Teatrul Căluțul de mare Constanța
  • Ora 14.00 FESTIVALUL PLĂCINTELOR ediția a VIII-a, cu tradiție din anul 2016, revine şi în această toamnă cu două zile de cântec, joc şi voie bună, activități pentru întreaga familie, spectacole, petreceri, de la tradiție la inovație, vom petrece experienţe şi momente de neuitat la malul mării. Restaurant Dorna
  • 14.00 Festivalul Toamnei la Anastasia Pool Party & Barbeque
 Citește și: 

Săptămâna Europeană a Sportului 2024Peste 250 de participanți la #CrossByNightînCumpăna. „O viață activă înseamnă sănătate“ (GALERIE FOTO)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii