Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente organizate la Constanța în acest weekend! Vezi unde poți petrece clipe relaxante la malul mării

ro

13 Jun, 2024 19:24 2993 Marime text
Week-endul acesta constănțenii și turiștii sunt așteptați la mai multe evenimente organizate la Constanța pentru a petrece câteva momente speciale la evenimente special organizate pentru relaxare.

Mai jos puteți descoperi ce atracții sunt pregătite în acest sfârșit de săptămână la malul mării. 

Vineri 14 iunie 2024
 
Sâmbătă 15 iunie 2024 Duminică 16 iunie 2024
  • 07.00-12.00 Cu Bicicleta la Monumentul de la Straja!  60 de km de relaxare printr-o alta zona a Dobrogei: Constanta - Cumpana - Murfatlar - Monumentul de la Straja - Agigea - Lazu - Constanta.
  • 11.00 - Anotimpul macilor!!  La atelierul de duminica, vom imortaliza aceste flori minunate pe o sacoșă din pânză. Și vom confecționa, de asemenea o coronița cu maci pentru a-i păstra aproape pe parcursul anuluiAtelier de creație pentru copii- Librăria Dorian Grey .
  • 16:00 - 19:00, dăm întâlnire tuturor copiilor la „Duminica de poveste”, un eveniment care aduce bucurie printr-o varietate de activități captivante. la Vivo Mall Constanța
  • 22.00 Campionatul European de Fotbal se vede cel mai bine la Reyna! Toate meciurile, inclusiv cele din timpul zilei, vor fi transmise în locațiile  Restaurant Reyna Faleza Nord, Restaurant Reyna Portul Tomis, Suada și Reyna Beach. La Reyna Beach, seara, de la ora 22, meciurile vor fi proiectate pe cel mai mare ecran în aer liber de la malul mării.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii