Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nimic nu-mi scapă, la Club SNC

ro

08 Mar, 2013 22:18 2517 Marime text
Duminică, 17 martie, ora 19.30 la Club SNC (Bd. Tomis 96) constănţenii au ocazia să vadă în premieră o comedie savuroasă despre iubire şi disimulare: Nimic nu-mi scapă, adaptare după piesa „Încurcă lume” de A. D. Hertz.
Regia este semnată de Mihai Baranga care a avut numeroase colaborări cu diferite companii teatrale independente şi a jucat în mai multe seriale TV. De data aceasta îşi pune amprenta regizorală creând un spectacol de comedie de marcă. Situaţiile imprevizibile, uneori chiar absurde în combinaţie cu prestaţia ireproşabilă a actorilor generează umorul savurat din plin de public.
Scenografia: Cristina Barbu
Sunet şi lumini: Ionuț Nițulescu
Distribuţie de excepţie:
PAULA CHIRILĂ – constănţenii au mai văzut-o și în piesa „Un bărbat și mai multe femei” în care și-a demonstrat talentul actoricesc în mai multe reprezentații de succes. Premiată cu titlul de Cea mai bună actriță de comedie la Festivalul internaţional de teatru şi film „Hyperion“ 2006, Paula Chirilă s-a făcut remarcată și a intrat in trupa de comedie Divertis, ulterior Serviciul Roman de Comedie (PRO TV), iar în prezent moderează emisiunea “Draga mea prietenă” pe Kanal D alături de Cristina Cioran.
ANIELA PETREANU – tanara actriță s-a remarcat în mai multe producții TV, cele mai cunoscute dintre acestea fiind “Gogomanii” (Antena 1), “Gogo Mania” (Prima tv) sau “Divertis Mall” (Antena 1), Serviciul Român de Comedie și “Spitalul de demență” (PRO TV). De asemenea, a avut un rol important în comedia “S-a furat mireasa”, producție Media PRO lansată în 2012.
CRISTI TOMA – un actor cu talent înnăscut și cu o vastă experiență în teatru, regie și film (a jucat în “Filantropica”, “Restul e tăcere”, “Arestat la domiciliu” etc.)
GABRIEL RĂUȚĂ – actor la Teatrul Nottara, a jucat în mai multe piese de teatru de marcă: “Metoda”, „Umor, amor, fior de dor…în București”, “O noapte furtunoasă”.
CLAUDIU MAIER – un actor cu un umor deosebit, s-a remarcat în lumea teatrului și a pătruns pe micile și marile ecrane în producții Media PRO: “Divertis”, „Spitalul de demența”, „S-a furat mireasa” etc.
Biletele se pot procura de la Club SNC intre orele 10.00 – 18.30 sau din Librăria Cărturești Constanța între orele 10.00 – 21.30. Informaţii și rezervări bilete la 0766400181. Prețul biletelor este de 40 și 35 lei.

Mai mult - http://evenimente-constanta.ro/in-premiera-la-constanta-comedia-nimic-nu-mi-scapa-la-club-snc/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii