Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program de weekend în Constanța. Evenimente 20- 22 septembrie 2024

ro

19 Sep, 2024 17:11 2196 Marime text
 foto cu rol ilustrativ
 Acest weekend aduce o varietate de activități captivante în Constanța și împrejurimi, începând cu aniversarea Yves Rocher la Vivo Constanța, vineri dimineața, unde vei putea profita de promoții speciale și cadouri.

De asemenea, amatorii de gastronomie sunt invitați la Weekendul Scoicilor la Mamaia, sau la sărbătoarea Oktoberfest, sâmbătă, unde berile și preparatele tradiționale germane vor fi în centrul atenției. Tot în weekend, nu rata Festivalul Păsărilor Migratoare la Agigea sau diverse expoziții și spectacole de teatru care vor colora orașul.

Petrecerile și activitățile de relaxare sunt la tot pasul, așa că vino să te bucuri de muzică, dans, artă și gastronomie în Constanța!

 

Evenimente la Constanța în perioada 20- 22 septembrie 2024 

 

Vineri 20 septembrie 2024

  • 10.00 Aniversare 13 ani magazine Yves Rocher VIVO Constanța - Yves Rocher din Vivo Constanța- Te invităm să fii alături de echipa Yves Rocher România, la evenimentul de aniversare a magazinulu, pe tot parcursul zilei. Te așteptăm cu promoția 1+1 OFERIT la orice produs achiziționat. Se oferă produsul care are prețul standard cel mai mic. În plus, ai un produs oferit la orice cumpărătură.
  • 11.00-14.00 -Weekendul Scoicilor la Blue By Milano Mamaia-Savurați scoici proaspete pregătite în diverse stiluri, pentru toate gusturile
  • 15.00- 22 septembrie , ora 15.00- Socializare și dresaj la malul mării- Casa Eden Costinești, Indiferent de opțiunea aleasă, veți descoperi o locație deosebită, retrasă, cu curte privată și marea la doar 50 de metri! 
  • 16.00-17.15- Expoziția „EERIE - EpidErma-RItualuri de întâlnirE” la Muzeul de Sculptură „Ion Jalea”- o expo-instalație de artă multisenzorială, care explorează conexiuni neașteptate între trecut și prezent, fiind inspirată de obiecte ce au aparținut unor femei în alte timpuri- truse de machiaj uitate, oglinzi tăcute și parfumuri estompate - care, într-o întâlnire inedită, au intrat în dialog cu lucrări realizate de sculptorul Ion Jalea. 
  • 17.00- 22 septembrie 23.00- WEEKEND GASTRONOMIC ITALIAN! La Hypnose Resort by the Sea, Vadu. Pastele...grozavele paste, atât de iubite, căutate, savurate, realizate special după rețete tradiționale... vor fi preparate în fiecare zi!
  • 17.00-19.30- Antrenamente incepatori Zen Fly- Zen Power Pilates Constanța
  • 18.00- ReConectare între Femei by Ramona Leonida- Restaurant Queen Elisabeth Constanța- Nicoleta Iurov ne va împărtăși informații esențiale și în premieră despre cum putem avea un păr tonifiat, sănătos, aranjat cu stil care să ne ajute să pășim cu mai multă încredere în societate
  • 18.00- Dans energetic-  TOTAL - Centru atipic de Dans & Fitness Constanța- Dansul energetic ajută la vindecarea, nu doar a sufletului, ci si a corpului. Revitalizează, energizeaza si te umple de fericire si echilibru interior.
  • 20.00-Petrecerea premiilor pe valuri- Game World City Park Mall, Constanța- Prima petrecere a toamnei de la Game World City Park Mall din acest an. Mai mult de atât, mult îndrăgitul artist, Pepe, te așteaptă la un concert extraordinar. Seara continuă cu Promoția „Premii pe Valuri”, premiile totale fiind în valoare de 315.000 de Lei.




Sâmbătă 21 septembrie 2024

  • 08.00- Festivalul Borșului Lipovenesc, Jurilovca- Programul festivalului este plin de activități interesante, care au la bază tradițiile și obiceiurile locale.
  • 11.00-Ceai cu zîne și povești- Harlequin by the Sea Constanța- Va fi o petrecere fantastică, cu povești cu zâne și dragoni, aventuri grozave, mâini harnice care vor meșteri lucruri magice, nelipsitul praf de zâne împlinitor de dorințe, desigur ceai parfumat si prăjiturele delicioase, surprize si daruri pentru toți participanții!
  • 11.00-13.00- Călătorește avantajos în vacanțe și croaziere- Bavaria Blu Mamaia-O prezentare exclusivă despre clubul de vacanțe și croaziere InCruises, unde vei descoperi cum poți explora destinații de vis la prețuri accesibile și cum poți face parte dintr-o comunitate globală de iubitori de călătorii!
  • 11.00- Atelier de pictură pentru copii- Libraria Dorian Gray Constanța- sâmbăta aceasta pictam un delicat tablou de toamna în culori ruginii. Totul se armonizează, inventam nuanțe noi, facem un covor de frunze și o luna plina luminoasa.
  • 11.00- Eveniment exclusiv Constanța- Hotel Bavaria Blu-Eveniment dedicat celor care își doresc să călătorească mai mult, să exploreze cele mai frumoase destinații și să învețe cum să o facă la prețuri accesibile. 
  • 12.00- Oktoberfest ediția 4 - Oktoberfest, festivalul berii și mâncarurilor tradiționale, germane și românești. Bonus, și o super mustărie cu vinul de la Domeniile Mitroi.
  • 13.00- Portul Constanța- Viitorul Hârșova- Stadion "CFR "- Dacă doriți să vă bucurați de fotbal alături de noi, vă așteptăm pe stadion.
  • 13.00- Un an de tradiție- La Mirela in ograda-punct gastronomic local-Saligny- Cu ocazia aniversării unui an de la înființarea punctului gastronomic -La Mirela în ogradă, are loc o sărbătoare gastronomică de neuitat!
  • 14.00-18.00- Curs de prim ajutor pediatric în Constanța- Hotel Continental Forum Constanța- În acest curs vei învăța cum să acționezi în diferite situații critice în care viața copilului este pusă în pericol.
  • 14.00-19.00-Marea deschidere 
  • 15.00- Festivalul Păsărilor Migratoare- Stațiunea Biologică Marină Ioan Borcea Agigea, un eveniment unic și captivant, dedicat celebrării unuia dintre cele mai fascinante fenomene ale naturii: migrația păsărilor, va avea loc pe 21 septembrie în Agigea, județul Constanța
  • 16.00- Colors of Peace la  VIVO Constanta- eveniment unic în orașul nostru – formarea unui simbol al păcii din oameni, alături de toate comunitățile care fac Constanța atât de specială. Români, aromâni, armâni, turci, tătari, armeni, greci, bulgari – cu toții suntem invitați să ne adunăm și să transmitem împreună un mesaj puternic: *Pacea începe cu fiecare din noi!
  • 17.00- RASOVA goes CRAZY - Crazy Social House Constanța - Este timpul să măriți volumul și să vă pregătiți pentru o seară de neuitat! Este timpul să simțim ritmuri care să ne facă inimile să bată din ce în ce mai tare.
  • 22.00- Grand Season Finale-El Comandante Mamaia. Petrecerea de final de sezon, alături de DJ Kabushi de la El Comandante București.
  • 22.00- Prodance Party-Restaurant Voila Constanța- din nou la un party incendiar, într-o locatie foarte primitoare! 
  • 23.00-Orizont Sonor- Constanța- Este un proiect interdisciplinar inovator organizat de Institutul Francez din România în cooperare cu Longueur d'ondes (Franța) – unul dintre cele mai mari festivaluri de radio și sunet din lume, ajuns anul acesta la cea de-a 20-a ediție

 


Duminică 22 septembrie 2024

  • 09.00-11.00- exerciții Falun Gong în aer liber- Parcul Tăăbăcrie Constanța - Practica Falun Gong este potrivită fiecărei vârste şi este predată gratuit de voluntari. Printre beneficiile practicii se numără purificarea minţii de gânduri negative, claritate mentală, reducerea stresului, creşterea vitalității, mărirea puterii de concentrare, menţinerea unei bune condiţii fizice, creşterea imunităţii la boli, etc.
  • 10.30-12.00- Distracție de toamnă cu picutră și joacă - M's EduCenter SRL Constanța -Distracție de toamnă cu pictură și joacă – Atelier pentru copii cu vârste între 3 și 5 ani, cu vocabular in limba engleză
  • 11.00-Pinocchio-Harlequin Mamaia-Considerată o capodoperă, povestea lui PINOCCHIO este una dintre cele mai citite povești.
    Considerată o capodoperă, povestea lui PINOCCHIO este una dintre cele mai citite povești. Aducem pe scenă una dintre cele mai frumoase poveşti ale copilăriei, „Pinocchio".
  • 16.00- Farul Constanța -Sepsi I Sueprliga-  Gheorghe Hagi Football Academy DN3C, 905900 Ovidiu, Romania-Familia Farul se întâlnește duminică pe stadion pentru duelul cu Sepis. Hai la meci!
  • 18.30-20.00- „Vicleniile lui Scapin”- Teatrul Căluțul de mare Constanța- Spectacolul, dedicat etapei de vârstă 14+, ne prezintă cu mult umor, povestea lui Scapin, valetul fiului unui binecunoscut burghez bogat, în vârstă și cam tipicar. 
 


 Citește și:

Vizite gratuite la Muzeul Naţional Cotroceni, de Zilele Europene ale Patrimoniului
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii