Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romanian Fashion Weekend

ro

30 Jul, 2013 18:39 2039 Marime text
Romanian Fashion Weekend face parte din programul FashionTV Summer Festival 2013, de promovare a turismului romanesc, un proiect care va continua in urmatoarele weekend-uri din luna august cu Baby Fashion Weekend (9 si 10 august) si International Fashion Weekend (16-18 august).
Spectacolul unic, în aer liber, organizat , în perioada 2-3 august, în Piaţa Cazino din Mamaia la standarde internaţionale va beneficia de cea mai mare scenă de modă realizată până acum în Europa şi va include concursul Miss Litoral 2013. Vor fi prezenţi cei mai talentaţi designeri romani, cei mai promiţători tineri absolvenţi ai facultăţilor de modă, VIP-uri.
Primarul Constantei, Radu Mazare, doreste sa ofere tuturor designerilor in care el are incredere sansa de a fi vazuti de lumea intreaga. Din acest motiv, Radu Mazare se va implica personal in deschiderea spectacolului, urcand pe catwalk pentru Catalin Botezatu.

Si pentru ca vorbim despre moda romaneasca, in centrul atentiei vor fi noile colectii semnate Catalin Botezatu, Laura Olteanu si ale altor designeri romani importanti. FashionTV promoveaza moda, iar anul aceasta va incuraja viitorul modei romanesti, mai concret scolile de design din Cluj-Napoca si Timisoara, dandu-le tinerilor absolventi oportuniatea de a intra in legatura cu cei mai buni specialisti din lume in domeniul modei.
Dimensiunile evenimentului sunt spectaculoase si aliniate la standardele internationale: vor defila peste 100 de modele, in backstage se vor afla hair-stilisti si make-up artisti de renume, iar prin intermediul postului FashionTV, spectacolul va fi transmis in 193 de tari din intreaga lume.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii