Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii județeni votează acordarea de stimulente pentru personalul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENT)

ro

13 Oct, 2024 12:49 444 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” (SCJU) Constanța
  • Printre proiecte de pe ordinea de zi a CJC din actualul mandat se numără și Proiectul de hotărâre nr.186/20.09.2024 privind acordarea unor stimulente financiare lunare personalului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța pentru anul 2024.
  • Unitatea sanitară solicită sprijinul autorității publice locale privind acordarea de stimulente financiare pentru anul 2024 personalului de specialitate din cadrul instituției, din veniturile proprii care sunt prinse în Bugetul de Venituri și Cheltuieli.

Pe 17 octombrie 2024, are loc ultima ședință de Consiliu Județean din actualul mandat, iar pe ordinea de zi se află mai multe proiecte. Ședința se va ține în format fizic, conform convocatorului.

Printre proiecte se numără și Proiectul de hotărâre nr.186/20.09.2024 privind acordarea unor stimulente financiare lunare personalului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța pentru anul 2024. Inițiatorul proiectului este președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Prin adresa nr. 50522/12.09.2024 înregistrată la Consiliul Județean Constanța cu nr. 28068/13.09.2024, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei" Constanța solicită sprijinul autorității publice locale privind acordarea de stimulente financiare pentru anul 2024 personalului de specialitate din cadrul instituției sanitare, din veniturile proprii care sunt prinse în Bugetul de Venituri și Cheltuieli, la Titlul I — cheltuieli de personal, art. Buget 10.01.30, conform prevederilor legale, în scopul asigurării proporționalității între munca depusă, răspunderea fiecărie funcții și salarizarea acordată.

În formularea Referatului nr. 48234/03.08.2024, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfantul Apostol Andrei" Constanța a avut în vedere următoarele considerente:

- răspunderea fiecărei funcții; 
- număr de ore suplimentare efectuate datorită lipsei de personal; 
- calificativ maxim obținut la evaluarea anuală în ultimii 3 ani; 
- supraîncărcarea răspunsul pozitiv la sarcini suplimentare; 
- participarea în comisiile constituite la nivel de unitate; 
- compență profesională;
- relatiile de muncă; 
- cantitatea și calitatea muncii; 
- participarea personalului la elaborarea implementarea de proceduri și protocoale;
- jum-tate + una zile lucrate pe lună.

Categoriile de personal ce pot beneficia de stimulente:  - personal medical: 
- medici, farmaciști, alt personal sanitar cu studii superioare, personal mediu și auxiliar sanitar; 
- personal de specialitate: membrii comitetului director, sefi serviciu/birou, economiști, ingineri, informaticieni, auditori, juriști, referenți. 

În secțiunea Documente puteți consulta Proiectul de hotărâre nr.186/20.09.2024 privind acordarea unor stimulente financiare lunare personalului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei&rdquo ; Constanța pentru anul 2024.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consiliul Județean Constanța cumpără echipamente digitale pentru CSEI Albatros, CSEI Delfinul, CSEI Maria Montessori și CJRAE (DOCUMENT)


Ședință CJ Constanța: Consilierii votează rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2024, pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii