Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consolidarea și reabilitarea Colegiului Comercial „Carol I“, corp 3, va costa peste 9 milioane de lei. Proiectul, pe masa aleșilor locali din Constanța (DOCUMENT)

ro

28 Jul, 2024 12:41 151 Marime text
Colegiul Carol I Constanta
  • Proiectul de hotărâre pentru proiect de hotarare pentru modificarea HCL nr.331/2023 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Consolidarea și reabilitarea Colegiului Comercial Carol I – corp 3 – amfiteatru” se află pe ordinea de zi a ședinție CLM Constanța din 31 iulie.
  • În urma realizării documentatiei tehnico-economice la faza de proiect tehnic de execuție au rezultat următorii indicatori tehnico-economici: total investitie - 8.275.673,41 lei fără TVA, respectiv 9.836.547,35 lei cu TVA, din care C+M: 4.484.175,74 lei fără TVA, respectiv 5.336.169,14 lei cu TVA.

Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă ordinară, miercuri, 31.07.2024, ora 1430. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Pe ordinea se zi se află și Proiectul de hotărâre pentru proiect de hotarare pentru modificarea HCL nr.331/2023 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Consolidarea și reabilitarea colegiului Comercial Carol I – corp 3 – amfiteatru”.

Municipiul Constanța a depus spre finanțare proiectul „Consolidarea și reabilitarea Colegiului Comercial Carol I - corp 3 - amfiteatre", în cadrul Programului național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat, Subprogramul proiectarea și execuția lucrăilor de intervenții pentru clădirile de interes și utilitate publică aflate în proprietatea sau administrarea autorităților și instituțiilor administrației publice centrale sau locale.

Documentația de avizare a lucrărilor de intervenție și principalii indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Consolidarea și reabilitarea Colegiului Comercial Carol I - corp 3 - amfiteatru" au fost aprobate prin HCL nr.331/2023. În vederea semnării contractului de finanțare, este necesară depunerea proiectului tehnic, acesta fiind elaborat, iar indicatorii tehnico-economici rezultați la această fază au fost actualizați. 

Având în vedere prevederile art.9 alin.(4) și art.10 alin.(4) lit.a) din H.G. nr.907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice, cu modificările și completăgrile ulterioare, în temeiul prevederilor art.136 alin.(1) si alin.(8) lit.a) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare, a fost inițiat  proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr.331/2023 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Consolidarea și reabilitarea Colegiului Comercial Carol I - corp 3 - amfiteatră". 

În urma realizării documentației tehnico-economice la faza de proiect tehnic de execuție, de către societatea Holiday D'Sign Consult SRL, au rezultat următorii indicatori tehnico-economici: total investiție - 8.275.673,41 lei fără TVA, respectiv 9.836.547,35 lei cu TVA, din care C+M: 4.484.175,74 lei fără TVA, respectiv 5.336.169,14 lei cu TVA.

În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotârăre pentru modificarea modificarea HCL nr.331/2023 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Consolidarea și reabilitarea colegiului Comercial Carol I – corp 3 – amfiteatru”.


PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consiliul Local al Municipiului Constanța convocat în ședință ordinară! (DOCUMENTE)


Trei unități școlare din municipiul Constanța au fost selectate pentru finanțare în cadrul Programului naţional de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat

Colegiul Comercial Carol I va fi reabilitat. Contractul pus la bătaie de Primăria Constanța are o valoare de 255.000 lei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii