Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Alina Georgiana Țigănuș, angajată la CJ Constanța deține două autoturisme (DOCUMENTE)

ro

04 Sep, 2024 14:48 177 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Georgianei Alina Țigănuș, având funcția de Personalul care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Județul Constanța.

Potrivit documentului completat în mai 2024, aceasta deține1/2 dintr-un teren intravilan de 2175 mp, în localitatea Năvodari din județul Constanța, moștenit în anul 2019.  
 
De asemenea  a menționat  50% dintr-un apartament de 58 moștenit de soțul său, o casă de locuit și trei apartamente deținute de soțul său, precum și un apartament de 41,59 mp în Constanța dobândit de Alina Georgiana Țigănuș în 2023. .

Alina Georgiana Țigănuș deține un autoturism BMW an de fabricație 2016 și un autoturism Mercedes Benz an de fabricație 2019.

Alina Georgiana Țigănuș deține trei conturi la Raiffeisen Bank în care are 9000 de lei, 100.557 euro, respectiv 95.000 de lei.

La rubrica Venituri a menționat salariul primit de la CJ Constanța de 3141 lei, salariul soțului de la IPJ Constanța de 82.837 de lei, un venit obținut ed soțul său din cedarea bunurilor de 60 de lei, indemnizația pentru creșterea copilului de 2925 de lei, stimulentul de inserție de 6856 lei, două vouchere de vacanță de 1450 lei fiecare de la CJ Constanța, respectiv IPj Constanța, alocațiile celor doi copii de 3059, respectiv 3791 lei, precum și bursa de studio a copilului elev la Școala Gimnazială nr. 29, de 1119 lei.  

În declarația de interese completată pentru aceeași perioadă a menționat calitatea de membru în Sindicatul Forța Legii.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Georgianei Alina Țigănuș, având funcția de Personalul care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Județul Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Declarații de Avere ConstanțaIleana Simionescu, angajată la CJ Constanța, deține un apartament și două case (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii