Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Desemnarea unui reprezentant la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

ro

14 Oct, 2024 12:10 154 Marime text

 
  • Pe 17 octombrie 2024, are loc ultima ședință de Consiliu Județean din actualul mandat, iar pe ordinea de zi se află mai multe proiecte.​

Pe 17 octombrie 2024, are loc ultima ședință de Consiliu Județean din actualul mandat, iar pe ordinea de zi se află mai multe proiecte. Ședința se va ține în format fizic, conform convocatorului.

Printre proiecte se numără și Proiectul de hotărâre nr. 197/25.09.2024 privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Județean Constanța în Consiliul de administrație al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, pentru anul școlar 2024 - 2025.

Inițiator proiectului este președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Se propune:

Art. 1 Desemnarea doamnei Director Oana Aurora MARTIN ca reprezentant al Consiliului Județean Constanța în Consiliul de administrație al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța pentru anul școlar 2024-2025.

Art. 2 Prezentul proiect de hotărâre ce urmează a fi înscris pe ordinea de zi a ședinței din luna octombrie 2024 se transmite de către Secretarul general al județului următoarelor comisii: Comisiei de specialitate pentru Educație, Sport, Turism și Tineret și Comisiei de specialitate Juridice, de Ordine Publică și Situații de Urgență, în vederea examinării, formulării de amendamente în scris, după caz, precum și întocmirii avizului cu privire la adoptarea sau, după caz, respingerea proiectului

Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea „Document” a materialului.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
Desemnarea reprezentanților în Consiliul de administrație al Centrului Școlar „Maria Montessori” pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii