Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipamentele și dotările achiziționate de Primăria Constanța, în contextul Covid-19, transmise Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța (DOCUMENT)

ro

26 Jul, 2024 11:08 204 Marime text

  • Proiectul de hotărâre privind darea în folosință gratuită a echipamentelor achiziționate de municipiul constanța în cadrul proiectului „Creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în contextul Covid-19” către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, pe ordinea de zi a ședinței CLM Constanța din data de 31 iulie.
  • Proiectul de investiții a vizat crearea unui spital modular cu destinația COVID în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, ce a fost utilat cu echipamente și mobilier medical.
  • Municipiul Constanța a achiziționat echipamente și dotări cu o valoare de inventar totală de 8.425.000 lei.
 
Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă ordinară, miercuri, 31.07.2024, ora 1430. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință

Pe ordinea se zi se află și Proiectul de hotărâre privind darea în folosință gratuită a echipamentelor achiziționate de municipiul constanța în cadrul proiectului „Creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în contextul Covid-19” către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Municipiul Constanța a implementat proiectul „Creare spital modular pentru consolidarea capacitatii medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în contextul COVID-19", cod SMIS 148271, fiind semnat în acest sens contractul de finanțare nr. 706/16.11.2021.

În cadrul proiectului mai sus mentionat, municipiul Constanța a achiziționat echipamente și dotări cu o valoare de inventar totală de 8.425.000 lei. Proiectul de investiții a vizat crearea unui spital modular cu destinația COVID în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, ce a fost utilat cu echipamente și mobilier medical.
Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța constituie domeniul public al municipiului Constanța conform Capitolului 10 - Spitalul clinic de boli infecțioase, nr.crt.1038, HCL nr.451/2017 și se află în subordinea Consiliului local al municipiului Constanța.
 
Având în vedere Contractul de finanțare nr. 706/16.11.2021 încheiat între Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și UAT municipiul Constanța în cadrul proiectului „Creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în contextul COVID-19", s-au preluat în domeniul privat al municipiului Constanța următoarele: mijloace fixe, echipamente și dotari achiziționate de municipiul Constanța în valoare de 8.425.000 lei.

În conformitate cu prevederile art. 136 alin.(1) si alin.(8) lit.a) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, a fost inițiat proiectul de hotărâre privind darea în folosință gratuită a echipamentelor achiziționate de municipiul Constanța în cadrul proiectului "Creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în contextul COVID-19", către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotârăre privind darea în folosință gratuită a echipamentelor achiziționate de municipiul constanța în cadrul proiectului „Creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a spitalului clinic de boli infecțioase constanța, în contextul covid-19” către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Consiliul Local al Municipiului Constanța convocat în ședință ordinară! (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii