Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordinea de zi a ședinței ordinare a CLM, suplimentată Înainte de alegeri, primarul propune fuziunea dintre Confort Urban și Administrația Fondului Imobiliar! (DOCUMENTE)

ro

29 May, 2024 18:38 833 Marime text
  • Ana Rodica Crăciun va prelua exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de director executiv al Direcţiei locale de evidenţă persoane din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa

Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă ordinară, joi, 30.05.2024, ora 14.00.

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. Ordinea de zi a fost suplimentată. 

Proiect ordine de zi suplimentară
 

 
  1. Proiect de hotărâre nr. 248/2024 privind rectificarea bugetului local pe anul 2024;
iniţiator: Vergil Chiţac
  • aviz Comisia de specialitate nr. 1
 
 
  1. Proiect de hotărâre nr. 247/2024 privind exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de director executiv al Direcţiei locale de evidenţă persoane din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa;
iniţiator: Vergil Chiţac
  • aviz Comisia de specialitate nr. 5
 
Loredana Sorina, titulară pe durată nedeterminată a funcţiei publice de conducere de director executiv, gradul II, al Direcţiei locale de evidenţă a persoanei din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa, începând cu data de 09.05.2024, în vederea efectuării concediului de acomodare cu durata de maximum 2 ani, care include şi perioada încredinţării copilului în vederea adopţiei, potrivit Legii nr.273/2004 privind procedura adopţiei, cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru a răspunde nevoilor de organizare, coordonare şi control a activităţil Direcţiei locale de evidenţă persoane, se impune promovarea temporară până la revenirea titularului postului a unui funcţionar public, respectiv a doamnei Crăciun Ana Rodica, şef Serviciu stare civilă, gradul II, din cadrul Direcţiei locale de evidenţă a persoanei- se arată în datele raportului de specialitate. 


 
  1. Proiect de hotărâre nr. 249/2024 privind aprobarea fuziunii prin absorbţie a societăţii Administraţia Fondului Imobiliar S.R.L. de către societatea Confort Urban S.R.L.
iniţiator: Vergil Chiţac
  • avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5

 În secțiunea Document a materialului puteți consulta proiectele în integralitate. 


Ordinea de zi completă, AICI

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în ședință! Mai multe proiecte, pe ordinea de zi (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii