Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziția serviciilor de consultanță, asistență și reprezentare juridică în vederea apărării intereselor Direcției de Pază a Județului Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

ro

27 Aug, 2024 17:00 166 Marime text
Sediul Consiliului Județean Constanța

Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 29.08.2024, ora 10.00, în format de videoconferință.
 
Pe ordinea de zi se află următorul proiect: „Proiect de hotărâre nr.165/07.08.2024 privind aprobarea achiziției serviciilor de consultanță, asistență și reprezentare juridică în vederea apărării intereselor Direcției de Pază a Județului Constanța. Inițiator, președintele Consiliului Județean Constanța”.
 
Inițiator al proiectului este președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.
 
În temeiul dispozițiilor art. 182 alin. (2) din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare, se propune:
 
Art.l — Aprobarea achiziției serviciilor de consultanță, asistență și reprezentare juridică în vederea apărării intereselor Direcției de Pază a Județului Constanța, pentru litigiul prevăzut în Anexa la prezentul proiect de hotărâre.
 
Art.2 — Se împuternicește Directorul Direcției de Pază a Județului Constanța să efectueze toate demersurile necesare în vederea achiziționării serviciilor menționate la art.1 și, totodată, să semneze contractul având ca obiect prestarea serviciilor de consultanță, asistență și reprezentare juridică.
 
Art. 3 – Finanțarea serviciilor de consultanță, asistență și reprezentare juridică menționate la art.1 se face din bugetul Direcției de Pază a Județului Constanța.

Art. 4 – Prezentul proiect de hotărâre ce urmează a fi înscris pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna august 2024 se transmite de Secretarul General al Județului Constanța Comisiei de specialitate Juridică, Ordine Publică și Situații de Urgențăîn vederea examinării, formulării de amendamente în scris, după caz, precum și întocmirii avizului cu privire la adoptarea sau, după caz, respingerea proiectului.
 
Proiectul integral poate fi consultat în secțiunea Documente a materialului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Ședință CJ Constanța Rectificarea bugetului Direcției de Pază a Județului Constanța pe anul 2024, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii