Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Aprobarea Monografiei economico-militare a județului Constanța, în atenția consilierilor județeni (DOCUMENT)

ro

25 Aug, 2024 15:27 140 Marime text
Consiliul Județean ConstanțaConsiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară pentru data de 29.08.2024, ora 10:00, ședință ce se va desfășura în format videoconferință.

Pe ordinea de zi se află și proiect de hotărâre nr. proiect de hotărâre nr.160/23.07.2024 privind aprobarea Monografiei economico-militare a județului Constanța.

Inițiator este președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. 

Potrivit proiectului Consiliul Județean Constanța, în baza dispozițiilor Legii nr.477/2003 privind pregătirea economiei naționale şi a teritoriului pentru apărare, republicată şi ale Hotărârii de Guvern nr.I 174/2011 privind aprobarea instrucțiunilor privind întocmirea şi actualizarea monografiei economico-militare a județului, respectiv a municipiului Bucureşti a aprobat prin Hotărârea de Consiliu Judetean nr.I 77/20.06.2020 Monografia economico-militară a județului Constanța pe anul 2020.

În temeiul art.4 alin.( I) din Hotărârea Guvernului nr.I 174/2011, proiectul monografiei se întocmeşte o dată la patru ani şi se actualizează anual prin hotărâre a Consiliului Județean.

Prin adresa nr. 546CT/22.07.2024 Administrația Națională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale-Structura Teritorială pentru Probleme Speciale Constanța a transmis Consiliului Județean Constanța proiectul Monografiei economico-militare a județului Constanța în vederea aprobării.

„Față de cele menționate anterior supun spre dezbatere şi aprobare proiectul de hotârare privind aprobarea Monografiei economico-militare a judetului Constanta“ - se arată în documentul semnat de președintele CJ Constanța, Mihai Lupu. 

Proiectul integral poate fi consultat în secțiunea Documente a materialului. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și: 

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință ordinară! Lista proiectelor aflate pe ordinea de zi (DOCUMENTE)

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii