Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Emiterea acordului pentru Asociatia Arca Magica în vederea lucrărilor la proiectul „Evacuare apă uzată cu stație de pompare și conductă de refulare”, pe ordinea de zi

ro

27 Jul, 2024 14:27 220 Marime text
Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinara pentru data de 31.07.2024, ora 10:00, in sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ sedință ce se va desfășura în format fizic.

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte, printre care și proiectul 154 / 01.07.2024 privind emiterea acordului Consiliului Judetean Constanta pentru Asociatia Arca Magica in vederea realizarii lucrarilor „Evacuare apa uzată cu stație de pompare și conductă de refulare”.

Inițiator este președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Potrivit proiectului se propune emiterea acordului Consiliului Judeţean Constanţa pentru Asociaţia Arca Magică în scopul realizării lucrărilor "Evacuare apă uzată cu staţie de pompare Si conductă de refulare" ce afectează imobilele identificate cu IE 212919, proprietate publică a Judeţului Constanţa şi IE 212959, proprietate publică a Municipiului Constanţa aflat în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa, pe o suprafaţă de 312 ml.

De asemenea, amplasamentul lucrărilor este identificat în planul de situaţie. 

Prezentul proiect de hotărâre ce urmează a fi înscris pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din luna iulie 2024 se transmite de Secretarul General al Judeţului următoarelor comisii: Comisia pentru Investiţii, Patrimoniu, Infrastructură şi Urbanism şi Comisia Juridică, Ordine Publică şi Situaţii de Urgenţă în vederea examinării, formulării de amendamente în scris, după caz, precum şi întocmirii avizului cu privire la adoptarea sau, după caz, respingerea proiectului.

Conform datelor menționate în proiect, judetul Constanta detine în domeniul public imobilul teren în suprafată de 59.257 mp aferent Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii, înscris în cartea funciară nr. 212919 UAT Constanta, conform H.C.J. 241/2011 privind insuşirea și aprobarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al judetului Constanta, fiind identificat la pozitia nr. 117.

Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 123/2010 precum şi Hotărârea Consiliului Judelean Constanta nr. 264/2010 a fost aprobată preluarea în administrarea Consiliului Judelean Constanta a unui teren proprietate publică a municipiului Constanta, situat în zona Delfinariu, în suprafată de 36597 mp, înscris în cartea funciară nr. 212959 UAT Constanta.

Prin adresa nr. 16939/27.05.2024, Asociatia Arca Magică transmite planul de situatie vizat de către Primăria Municipiului Constanta — Serviciul Cadastru şi CD pentru traseul conductei de refulare propus pentru buna functionare a clădirii ce apartine Asociatiei Arca Magică Constanta.

În vederea executării lucrărilor mai sus mentionate Asociatia Arca Magică prin Picu Emanuel Victor a obtinut Certificatul de Urbanism nr. 1849/17.08.2022 emis de Primăria Municipiului Constanta.

Potrivit Memoriului Justificativ nr. 37/2022 evacuarea apelor uzate se va face prin intermendiul unei Statii de Pompare, printr-o conductă de refulare Dn 63 x 3,8 mm PEHD.PE 100, în lungime de 312 ml, într-un cămin de vizitare existent (Cve) de pe colectorul menajer Dn 600 GRP, situat în zona, ce afectează terenul identificat cu număr cadastral 212919, proprietate publică a Judetului Constanta, precum şi terenul identificat cu nr. cadastral 212959, proprietate publică a Municipiului Constanta aflat în administrarea Consiliului Judetean Constanta.

„Fată de cele mentionate anterior, supun spre dezbatere şi aprobare prezentul proiect de hotăttre privind emiterea acordului Consiliului Judeţean Constanţa pentru Asociaţia Arca Magică în vederea realizării lucrărilor „Evacuare apă uzată cu staţie de pompare şi conductă de refulare" - se mai arată în documentul citat


Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea Document a materialului.

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Ședință ordinară a Consiliului Județean Constanța! Lista proiectelor aflate pe ordinea de zi (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii