Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Se cere aprobarea valorii unitare lei/kilometru aferentă sumei forfetare lunare acordată elevilor din județul Constanța (DOCUMENT)

ro

27 Aug, 2024 19:30 181 Marime text
Consiliul Județean Constanța. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 29.08.2024, ora 10.00, în format de videoconferință.
     
Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 29.08.2024, ora 10.00, în format de videoconferință.
 
Pe ordinea de zi se află următorul proiect: „Proiect de hotărâre nr. 176/23.08.2024 privind aprobarea valorii unitare lei/kilometru aferentă sumei forfetare lunare și pentru aprobarea sumei forfetare pe zi, acordată elevilor din județul Constanța care sunt școlarizați, în altă localitate decât cea de domiciliu și nu beneficiază de existența serviciilor de transport public, pe perioada anului școlar 2024 - 2025”.

Inițiator este Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

În acest proiect se propune:

Art. l  Rectificarea Bugetului pe anul 2024 pentru Biblioteca Județeană „I.N.Roman” Constanța, conform anexei nr. I și nr. 2, care fac parte integrantă din prezentul act administrativ.

Art. 2 Prezentul proiect de hotărâre ce urmează a fi înscris pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna august 2024 se transmite de Secretarul General al Județului Constanța, Comisiei de specialitate pentru Cultură, Culte, Monumente și Comisiei de specialitate Buget - Finanțe, în vederea examinării, formulării de amendamente în scris, după caz, precum și întocmirii avizului cu privire la adoptarea sau, după caz, respingerea proiectului de act administrativ.

Proiectul integral poate fi consultat în secțiunea „Documente” a materialului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
Ședință CJ Constanța: Se propune rectificarea Bugetului și modificarea Listei de investiții ale DGASPC Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii