Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:45 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CL Constanța Modificări la HCL, pentru chiriașii care au datorii la bugetul local

ro

20 Oct, 2024 11:15 299 Marime text
Primăria Constanța

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, în data de vineri, 25 octombrie 2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
 
Printre proiectele de pe ordinea de zi este și proiectul nr. 458/2024 pentru modificarea HCL nr. 168/2024 privind stabilirea modalităţii de prelungire a valabilităţii contractelor de locaţiune, ce au ca obiect imobile din fondul locativ aflate în domeniul public al municipiului Constanţa şi în administrarea societăţii Administraţia Fondului Imobiliar S.R.L.
 
Modificarea la care face referire proiectul de hotărâre este următoarea:


 
Motivul pentru care apare această notă în HCL vine ca urmare că prin anexa la HCL 168 din 2024 duratul contractelor de locațiune ce au ca obiect imobile din fondul locative aflate în domeniul public al municipiului Constanța și în administrarea Confort Urban SRL, a fost condiționată de achitarea în integralitate a obligațiilor fiscal datorate de către chiriași la bugetul local, precum și de faptul că există numeroși chiriași care datorează sume consisteente la bugetul local provenind din taxe de salubritate, amenzi etc. pe care nu le pot onora integral, având în vedere situația economică existent și solicit achitarea acestora eșalonat, în baza unui angajament de plată eliberat de către SPIT Constanța.

Citește și
Ședință CLMUltima ședință de Consiliul local al municipiului Constanţa din acest mandat va avea loc pe 25 octombrie 2024
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii