Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CL Constanța Terenul pe care funcționează terasa Pizzeriei OK, scos la vânzare prin licitație publică (DOCUMENT+FOTO)

ro

21 Oct, 2024 13:30 241 Marime text

 Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, în data de vineri, 25 octombrie 2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.

Printre proiectele de pe ordinea de zi se numără și proiect de hotărâre nr. 451/2024 privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului în suprafață de 76 mp situat în municipiul Constanța, șos.Mangaliei nr.71, bl.PF5, pe care este amplasată o terasă, identificat cu număr cadastral 247421, proprietatea privată a municipiului Constanța.  

Iniţiator al proiectului este primar Vergil Chiţac.

Sunt necesare avize pentru Comisiile de specialitate nr. 1 şi nr. 5.

Vorbim despre terasa unde funcționează Pizzeria OK. Restaurantul funcţionează pe societatea Mitu SRL.

foto: Google Maps
Este vorba despre bunul imobil teren, situat în municipiul Constanţa, şos.Mangaliei nr.71, bl. PF5, pe care este amplasată o terasă, în suprafaţă de 76 mp, identificat cu număr cadastral 247421 și se constituie ca proprietatea privată a municipiului Constanţa, are situaţia juridică clarificată şi este identificat ca făcând parte din domeniul privat al municipiului Constanţa, în conformitate cu HCL nr.504/2002 privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al municipiului Constanţa, a unor terenuri situate în intravilanul municipiului Constanţa, anexă, centralizat în HCL nr.109/2005 privind centralizarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului privat al municipiului Constanţa.
 
Care este prețul de vânzare?
 
Preţul de vânzare a bunului imobil teren în suprafaţă de 76 mp aprobat ulterior prin hotărâre a Consiliului Local, va fi valoarea cea mai mare dintre valoarea de inventar a imobilului şi preţul de piaţă, raportat la reglementarea urbanistică aprobată, determinat prin raport de evaluare întocmit de firma de evaluare autorizată ANEVAR, aflată sub contract de prestări servicii cu Municipiul Constanţa, selectată cu respectarea legislaţiei în domeniul achiziţiilor publice.
 
Ce trebuie să știe cumpărătorul interesat
 
Cumpărătorul va fi obligat să menţină reglementările şi funcţiunile urbanistice prevăzute în documentaţiile de urbanism aprobate, care vor sta la baza vânzării. Schimbarea funcţiunilor şi a celorlalte reglementări urbanistice se va putea face cu acordul vânzătorului în condiţiile respectării de către proprietar a cerinţelor legale referitoare la avizare şi autorizare, în conformitate cu prevederile Legii nr.50/1991, cu modificările şi completările ulterioare, şi sub rezerva plăţii către Municipiul Constanţa a eventualei diferenţe de preţ rezultată din raportul de reevaluare ce se va întocmi cu prilejul noilor reglementări urbanistice pentru care se doreşte autorizarea.

 
Despre Mitu SRL
 
Firma Mitu SRL din Buturugeni, a fost înființată la data de 19.01.1993 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4711 - Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de p roduse alimentare, băuturi și tutun.
 
Cifra de afaceri Mitu SRL a fost de 544,676.00 lei în anul 2023, cu un profit de 95,359.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 16.43%, potrivit termene.ro. 

Mitu SRL a raportat un număr de 1 angajați în anul 2023.
 
Asociat unic și administrator este Alecu Constantin.  
 
 
Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea Document a materialului.
 

 PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




 Citește și: 

Restaurantul Pizza OK, bucătărie italiană și nu prea... (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii