Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Cine e persoana care va exercita control financiar la Termoficare Constanța SRL (DOCUMENT)

ro

27 Aug, 2024 10:29 221 Marime text
Termoficare Constanța SRL

Joi, 29 august 2024, are loc ședința ordinară a Consiliului local al municipiului Constanța.
 
Aceasta se va ține prin intermediul unei platforme online de videoconferință, începând cu ora 12:00.
 
Un proiect de hotărâre aflat pe masa consilierilor privește acordul de numire a persoanei propuse să exercite control financiar preventiv propriu la societatea Termoficare Constanța SRL.
 
Proiectul a fost inițiat de Vergil Chițac.
 
Persoana desemnată pentru exercitarea activității de control financiar preventiv propriu la Termoficare Constanța SRL este Matei Stela, economist în cadrul Serviciului financiar-contabilitate.
 
Acordul de numire al lui Matei Stela cuprinde următoarele documente: lucrare de concepție privind organizarea și exercitarea controlului financiar propriu în condițiile specifice entității, curriculum vitae modul comun european, minimum două scrisori de recomandare, declarație pe proprie răspundere cu privire la respectarea regimului incompatibilităților specifice și al conflictelor de interese.
 
Consiliul de Administrație al Termoficare Constanța SRL s-a întrunit în data de 13 august 2024 în ședință ordinară și a hotărât ca începând cu data de 1 septembrie 2024 să fie aprobată numirea lui Matei Stela în funcția de controlor financiar preventiv în cadrul Compartimentului financiar-preventiv din cadrul Direcției Generale a societății Termoficare Constanța SRL.
 
Despre Termoficare Constanța SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea a fost fondată în anul 2021, are sediul pe strada Badea Cârțan nr. 14A, Constanța și se ocupă cu furnizarea de abur și aer condiționat.
 
În 2023, Termoficare Constanța SRL a realizat peste 300 de milioane de lei cifră de afaceri, a înregistrat o pierdere de peste 20 de milioane de lei și a avut 346 de angajați.
 
Asociat unic este Municipiul Constanța, iar ca administratori figurează: Anton Lavinia, Chirtop Laurențiu, Gropoșilă Iulian Aurel, Lăzărescu George și Popa Liviu-Dorel.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Modificări în actul constitutiv al Termoficare Constanţa SRL Societatea a achiziționat facturi, penalităţi de la consumatorii defunctului RADET dar și sentinţe civile executorii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii