Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Conf. univ. dr.Dumea Elena nominalizată șef al Secției clinice de boli infecțioase HIV/SIDA exterioară din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța (DOCUMENT)

ro

26 Sep, 2024 14:21 208 Marime text
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Foto: DSPConsiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, luni, 30.09.2024, ora 14.00.

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. 

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte printre care și proiect de hotărâre nr. 407/2024 privind avizarea nominalizării șefului Secției clinice de boli infecțioase HIV/SIDA exterioară din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Iniţiator este primarul Vergil Chiţac

Au fost solicitate avizele Comisiilor de specialitate nr. 1, nr. 3, nr 4 și nr 5.

Potrivit proiectului se avizează nominalizarea conf. univ. dr.Dumea Elena, în calitate de şef Secţie clinică boli infecţioase HIV/SIDA exterioară, conform prevederilor art.1 alin.(3) din Normele privind organizarea concursului ori examenului pentru ocuparea funcţiei de şef Secţie clinică boli infecţioase HIV/SIDA exterioară, aprobate prin Ordinul nr. 1406/2006 emis de ministrul sănătăţii publice.

Persoana nominalizată la art.1 din prezenta hotărâre va fi numită în funcţie prin decizie emisă de managerul Spitalulul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa şi va încheia cu spitalul, reprezentat de manager, un contract de administrare cu o durata de 4 ani, în cuprinsul căruia sunt prevăzuţi indicatori specifici de performanţă.

Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea Document a materialului. 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Ședință CLM ConstanțaRevizuirea bugetului local pe anul 2024, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii