Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Construirea unui garaj pentru autobuze cu emisii de carbon scăzute destinate transportului public, pe masa consilierilor (DOCUMENT)

ro

28 Sep, 2024 10:54 157 Marime text
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, luni, 30.09.2024, ora 14.00.

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. 

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte printre care și proiect de hotărâre proiect de hotărâre nr. 432/2024 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții Construire Garaj de autobuze și organizare de șantier în cadrul proiectului ”Achiziția de autobuze cu emisii de carbon scăzute destinate transportului public și crearea infrastructurii aferente”.

Iniţiator este primarul Vergil Chiţac

Au fost solicitate avizele Comisiilor de specialitate nr. 1 și nr 2.

Potrivit proiectului se aprobă documentația tehnico-economică la faza studiu de fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Construire Garaj de autobuze și organizare de șantier în cadrul proiectului „Achiziţia de autobuze cu emisii de carbon scăzute destinate transportului public şi crearea infrastructurii aferente“

Se aprobă caracteristicile principale şi indicatorii tehnico- economici cuprinşi în studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii Construire Garaj de autobuze şi organizare de şantier în cadrul proiectului „Achiziţia de autobuze cu emisii de carbon scăzute destinate transportufui public şi crearea infrastructurii aferente.

Finanţarea obiectivulul de investiţii se va face în cadrul Programului Regional Sud Est 2021-2027, Prioritatea 3 - O regiune cu emisii de carbon redus, Obiectiv specific 2.8 - Promovarea mobilităţii urbane multimodale sustenabile, ca parte a tranziţiei către o economie cu zero emisii de dioxid de carbon, apelul de proiecte nr. PRSE/3.1/1.1/1/2024. - Art.4

Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea Document a materialului. 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Ședință CLM ConstanțaÎmbunătățirea mediului urban în zona Delfinariu – Faleză Nord, pe ordinea de zi (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii