Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Proiect important pe masa consilierilor. Se aprobă un plan de acțiuni de maximă necesitate

ro

23 Jun, 2024 12:37 446 Marime text
Sursa foto: Primăria Municipiului ConstanțaPrimăria municipiului Constanța se întrunește pe 27 iunie 2024, de la ora 14.00, în ședință ordinară a Consiliului Local Municipal Constanța.
 
Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte, printre care și un Proiect de hotărâre nr. 271/2024 privind aprobarea planului de acțiuni/lucrărilor de interes local în vederea repartizării orelor de muncă beneficiarilor Legii nr. 196/2016 privind venitul minim de incluziune, cu modificările și completările ulterioare, pentru anul 2024.
 
Zonele verzi din Constanța, în funcție de destinația pentru care au fost create se impart în zone verzi pentru publicul larg, zone verzi de agreement, zone verzi cu rol în consolidarea terenurlui și zone verzi de protecție. Spațiul verde din Constanța este foarte diversificat și are o suprafață foarte mare care se poate extinde sau restrânge în funcție de fondurile bugetare disponibile, însă prin contractile de prestări servicii nu se poate acoperi toată suprafață de spațiu verde existentă.
 
În tabelul anexat, se poate observa lista activitățiilor aferente și locațiile unde ar trebui să fie executate.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și:
 
 
Șase noi locuri de joacă, în municipiu Constanța. Consilierii aprobă valoarea investițiilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii