Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Reabilitarea Teatrului de Stat Constanța, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

ro

28 Sep, 2024 08:39 184 Marime text
Teatrul de Stat ConstanțaConsiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, luni, 30.09.2024, ora 14.00.

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. 

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte printre care și proiect de hotărâre nr. 430/2024 pentru modificarea HCL nr. 202/2018 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Teatrul de Stat Constanța″, cu modificările și completările ulterioare.

Iniţiator este primarul Vergil Chiţac

Au fost solicitate avizele Comisiilor de specialitate nr. 1 și nr 4.

Potrivit proiectului in cadrul obiectivului de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Teatrul de Stat Constanţa" a fost elaborată documentaţia tehnico-economică la faza documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii aprobată prin HCL nr. 202/2018 şi documentaţia la faza proiect tehnic de execuţie aprobată prin HCL nr. 372/2023.

Ţinând cont de prevederile art. 10 alin (4) lit. c) din H.G. nr. 907/2017 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţillor tehnico-economice aferente obiectivelor/ proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, au fost actualizaţi indicatorii tehnico-economici conform devizului general, la faza de atribuire contract execuţie lucrări.

Având în vedere cele menţionate, este necesară aprobarea de către Consiliul Local al Municipiului Constanţa a cheltuielilor legate de proiect.

Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea Document a materialului. 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Ordine suplimentată la ședința ordinară a Consiliului Local Constanța. Se numesc membrii provizorii în Consiliul de administrație al societății Termocentrale Constanța SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii