Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Repartiția a două apartamente ANL din Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

ro

26 Sep, 2024 20:56 321 Marime text
Consiliul Local ConstanțaConsiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, luni, 30.09.2024, ora 14.00.

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. 

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte printre care și proiect de hotărâre nr. 425/2024 privind repartizarea unor locuințe pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța.

Iniţiator este primarul Vergil Chiţac

Au fost solicitate avizele Comisiilor de specialitate nr. 3și nr 5.

Potrivit proiectului se are în vedere analiza solicitărilor persoanelor cu vârste de până la 40 de ani, care îndeplinesc criteriile de acces pentru repartizarea locuinţelor de tip A.N.L., din cele construite pentru tineri, în regim de închiriere şi ţinând cont de locuinţele devenite vacante în perioada exploatării.

De asemenea se are în vedere propunerea comisiei de repartizare a locuinţelor pentru tineri construite prin programele A.N.L., destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanţa, consemnată în procesul-verbal nr. 65523 din data de 16.09.2024.

Astfel, în temeiul art. 136 alin. (1) şi alin. (8), lit. a) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, este inițiat proiectul de hotărâre privind repartizarea unor locuinţe pentru tineri construite prin programele A.N.L., destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanţa.

Mai exact vor fi repartizate pentru închiriere două apartamente, unul pe strada Zefirului și unul pe strada Brizei.

Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea Document a materialului. 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Ședință CLM ConstanțaSe actualizează lista de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri, construite prin programele ANL din Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii