Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Scoaterea din funcțiune, casarea şi valorificarea conductelor de termoficare, rezultate în urma reabilitării rețelelor de termoficare, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

ro

27 Jul, 2024 12:00 236 Marime text
Primăria Municipiului Constanța. Sursa foto: ZIUA de ConstanțaConsiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, miercuri, 31.07.2024, ora 1430.

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte, printre care și proiect de hotărâre nr. 306/2024 privind aprobarea scoaterii din funcțiune, casării şi valorificării a unor bunuri mobile care aparțin domeniului privat al municipiului Constanța;

Inițiator este primarul Vergil Chiţac.

Au fost necesare avize de la Comisiile de specialitate nr. 1 şi nr. 5.

Potrivit proiectului, se aprobă scoaterea din functiune, casarea şi valorificarea a unor bunuri mobile, aparţinând domeniului privat al UAT municipiul Constanţa, rezultate in urma execuţiei lucrărilor din cadrul proiectului "Reabilitarea reţelelor termice secundare şi contorizare la nivel de scară - Etapa IV" conform anexei nr.1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

De asemenea se aprobă scoaterea din funcţiune, casarea şi valorificarea a unor mijloace fixe, aparţinănd domeniului privat al UAT municipiul Constanţa, rezultate in urma execuţiei lucrărilor din cadrul proiectului "Reabilitarea reţelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanţa"conform anexei nr.2 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Totodată, scoaterea din funcţiune, casarea şi valorificarea bunurilor mobile şi mijloace fixe prevăzute in anexă la prezenta hotărâre va fi dusă la îndeplinire de către Societatea Termoficare Constanţa SRL cu respectarea prevederilor O.G. nr.112/2000 şi O.G. nr.81/2003.

Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea Document a materialului.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Consiliul Local al Municipiului Constanța convocat în ședință ordinară! (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii