Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Se supune aprobării Proiectul de hotărâre privind Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat de interes local (DOCUMENT)

ro

27 Sep, 2024 20:17 157 Marime text




 
  • Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, luni, 30.09.2024, ora 14.00. 

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. 
 
Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte printre care și Proiectul de hotărâre nr. 408/2024 pentru modificarea HCL nr.63/2013 privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor
publice de administrare a domeniului public și privat de interes local din
municipiul Constanța.

iniţiator: primar Vergil Chiţac
- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5
 
Prin H.C.L. nr.63/2013 s-a aprobat Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public şi privat de interes local din Municipiul Constanţa în temeiul căruia, Consiliul Local al Municipiului Constanţa poate transmite în gestiune delegată societăţii Confort Urban S.R.L.Constanţa, inclusiv drumuri publice, parcări, platforme şi pasaje. În conformitate cu prevederlle art.3 alin. (1) lit. a) din OG nr. 71/2002 privind organizarea şi funcţlonarea serviciilor publIce de administrare a domeniului public şi privat de interes local, cu modificările şi completările ulterioare, "Serviciile de administrare a domeniului public şi privat sunt destinate satisfacerii unor nevoi ale comunităţilor locale, contribule la ridicarea gradulul de civilizaţie şi confort al acestora şi grupează activităţi edilitar-gospodăreşti şi acţiuni de utilitate şi interes public local având ca oblect: a) construirea, modernizarea, exploatarea şi întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, viaductelor, a pasajelor rutiere şi pletonale, subterane şi supraterane". in vederea asigurării unor facilităţi pentru locuitoril municipiului Constanţa, respectiv o utilizare mai eficientă a domeniului public prin reabilitarea unor căi de acces şi a terenurilor care vor asigura un număr mai mare de locuri de parcare, se consideră necesară modIfIcarea H.C.L. nr.63/2013 privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniulul public şi privat de interes local din municipiul Constanţa, în sensul transmiterii în gestiunea delegată a societăţii Confort Urban S.R.L Constanţa a următoarelor imobile:
 
- terenul intravilan în suprafaţă de 97,00 mp situat în municipiul Constanţa, Str.Păstorului -Tronson 2, identificat cu numărul cadastral 261011,
- terenul intravilan în suprafaţă de 11.735 mp situat în municipiul Constanţa, Zona Str. Micşunelelor, identificat cu numărul cadastral 261059.
 
În conformitate cu prevederile art. 136 alin. (1) şi alin.8 lit.a) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, se inițiază proiectul de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr.63/2013 prIvind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice.
 
 
 
 
 
Citește și
Ședință CLM ConstanțaTrecerea unor mijloace fixe de la CET Palas din domeniul public în cel privat
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii