Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Selecția pentru 2 posturi vacante de administrator în consiliul de administrație al societății Termocentrale Constanta SRL, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

ro

20 Oct, 2024 10:25 229 Marime text




 
  • Ultima ședință de Consiliu local al municipiului Constanţa din acest mandat va avea loc pe 25 octombrie 2024.

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, în data de vineri, 25 octombrie 2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
 
Printre proiectele de pe ordinea de zi este și proiectul nr. 454/16.10.2024 privind aprobarea declanșării procedurii de selecție pentru 2 posturi vacante de administrator în consiliul de administrație al societății Termocentrale Constanta SRL. Procedura de selecţie va fi realizată de comisia de selecţie şi de nominalizare a candidaţilor pentru postul de membru în cadrul Consiliilor de administraţie ale întreprinderilor publice la nivelul autorităţilor publice tutelare.

Compartimentul monitorizare întreprinderi publice şi ADI-uri şi Comisia de selecţie şi de nominalizare a candidaţilor pentru postul de membru în cadrul Consiliilor de administraţie ale întreprinderilor publice la nivelul autorităţilor publice tutelare vor duce la îndeplinire, după adoptare, prezentul act administrativ.

Prezentul proiect de hotărâre ce urmează a fi înscris pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din luna octombrie 2024 se transmite de Secretarul General al Municipiului următoarelor comisii : Comisiei de specialitate nr.3 pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement şi Comisiei de specialitate nr.5 pentru administraţie publică, juridica, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului, în vederea examinării, formulării de amendamente în scris, după caz, precum şi întocmirii avizului cu privire la adoptarea proiectului.
 
Despre Termocentrale SRL
 
Societatea Termocentrale Constanţa S.R.L. a fost înfiinţată în temeiul H.C.L. nr.255/30.05.2022, în vederea preluării activelor funcţionale de la societatea Electrocentrale Constanţa S.A. pentru producerea de energie termică necesară SACET al municipiului Constanţa şi a celor 45 de centrale termice de bloc şi 3 centrale termice de cvartal pe gaze naturale, aparţinând domeniului public şi privat al unităţii administrativ teritoriale Municipiul Constanţa.Prin H.C.L. nr.111/30.03.2023, modificată şi completată prin H.C.L. nr.294/21.07.2023, s-a aprobat delegarea gestiunii directe a serviciului public de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a municipiului Constanţa - activitatea de producere a energiei termice, către societatea Termocentrale Constanţa S.R.L. pe o perioadă de 5 ani.

Obiectul principal de activitate al societăţii Termocentrale Constanţa S.R.L. este conform cod CAEN 351 - Productia transportul Si distributia de energie electrică. Societatea are înregistrate multiple obiecte secundare de activitate, însă activitatea curentă principală priveşte în prezent, producerea energiei termice necesară sistemului centralizat de la nivelul municipiului Constanţa.
 
Citește și
Ședință CLMUltima ședință de Consiliul local al municipiului Constanţa din acest mandat va avea loc pe 25 octombrie 2024
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii