Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Un teren de pe strada Callatis din Constanța va fi vândut la licitație (DOCUMENT)

ro

20 Oct, 2024 15:42 224 Marime text
Primăria Municipiului ConstanțaConsiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, în data de vineri, 25 octombrie 2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte printre care și proiect de hotărâre nr. 452/2024 privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului în suprafață de 60 mp situat în municipiul Constanța, str.Callatis nr.4, identificat cu număr cadastral 257755, proprietatea privată a municipiului Constanța.

Iniţiator este primarul Vergil Chiţac.

Au fost solicitate avize de la Comisiile de specialitate nr. 1 şi nr. 5.

Potrivit proiectului, se aprobă oportunitatea vânzării prin licitaţie publică a terenului in suprafaţă de 60 mp, situat în municipiul Constanţa, str.Callatis nr.4, identificat cu număr cadastral 257755, proprietatea privată a municipiului Constanţa, conform planului de amplasament şi delimitare a imobilului, anexă care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Reglementările şi funcţiunile urbanistice aprobate, sunt cele stabilite prin raportul înregistrat sub nr.R204488/04.10.2024 întocmit de către Serviciul autorizări construcţii din cadrul Direcţiei generale urbanism şi patrimoniu.
 
Pentru a achiziționa acest teren s-au arătat interesați Ichim Theodor-Lucian solicită cumpărarea terenului în suprafaţă de 60 mp, dar și Raica Dan-Mugurel. Acesta din urmă a depus la Primăria Constanța o solicitare pentru cumpărarea terenului in suprafaţă de 155 mp, situat în municipiul Constanţa, str.Callatis nr.4-6.

Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea Document a materialului. PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Citește și: 

Ultima ședință de Consiliul local al municipiului Constanţa din acest mandat va avea loc pe 25 octombrie 2024

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii