Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință extraordinară a CLM Constanţa! Aprobarea proiectului „Construire unitate de producere a energiei electrice din surse solare la Termocentrale Constanța SRL, pe ordinea de zi (DOCUMENTE)

ro

10 Jul, 2024 15:12 392 Marime text
Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată, joi, 11.07.2024, ora 13:00.

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. 

Proiectul ordinii de zi
 
  1. Proiect de hotărâre nr. 282/2024 privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Construire unitate de producere a energiei electrice din surse solare la Termocentrale Constanța S.R.L”;
 iniţiator: primar Vergil Chiţac
 - avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5
 
  1. Proiect de hotărâre nr. 283/2024  privind aprobarea proiectului „Construire unitate de producere a energiei electrice din surse solare la Termocentrale Constanța S.R.L.” în vederea depunerii în cadrul Fondului pentru modernizare, Programul-cheie 1: Surse regenerabile de energie și stocarea energiei; Sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum.
 iniţiator: primar Vergil Chiţac
- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5
 
Citește și. 

Consiliul local al municipiului Constanţa, în şedinţă extraordinară. Două proiecte ce vizează SACET Constanța, aprobate de consilierii locali (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii