Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință extraordinară Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, în atenția consilierilor locali din Constanța (DOCUMENT)

ro

12 Aug, 2024 17:08 496 Marime text
Liceul Decebal Constanta
  • Proiectul de hotărâre nr. 351/2024 privind aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța″, cod SMIS 329839 și a chetuielilor legate de proiect se afla pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a CLM Constanța.
  • Iniţiatorul proiectului carte are avizul Comisiei de specialitate nr. 1 este primarul Vergil Chiţac.
 
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată, marţi, 13.08.2024, ora 12:00. Pe ordinea de zi se află și Proiectul de hotărâre nr. 351/2024 privind aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța″, cod SMIS 329839 și a chetuielilor legate de proiect. Iniţiatorul proiectului carte are avizul Comisiei de specialitate nr. 1 este primarul Vergil Chiţac.

Consilierii locali urmează să aprobe proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța" în vederea finanțării etapei II a acestuia în cadrul Programului Regional 2021-2027, Obiectiv specific Promovarea măsurilor de eficlenta energetică și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.
 
Se aprobă valoarea totală a proiectului „Creșterea eficienței energetice a Imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța", în cuantum de 14.255.124,53 lei (inclusiv TVA).
 
Se aprobă contribuția proprie în proiect a municipiului Constanța, reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cât și contribuția de 2 % din valoarea eligibilă a proiectului, în cuantum de 7.130.289,68 lel, reprezentând cofinanțarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța".
 
Sumele reprezentând cheltuieli conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța", pentru implementarea proiectului în conditii optime, se vor asigura din bugetul local al Municipiului Constanța.

Se vor asigura toate resursele financiare necesare implementării și durabilității proiectului în condițiile rambursării/ decontării ulterioare a cheltuielilor din instrumente structurale.
 
În secțiunea Documente puteți consluta proiectul de hotărâre nr. 351/2024 privind aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța″, cod SMIS 329839 și a chetuielilor legate de proiect.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Ședință extraordinară Consiliu Local Constanța aprobă mâine costurile de demolare a fostului sediu RAR (DOCUMENT)

 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii