Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima ședință a Consiliului Local Constanța în mandatul 2020-2024. Proiect privind societatea Termoficare Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

ro

20 Oct, 2024 11:10 193 Marime text

 
  • Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, în data de vineri, 25 octombrie 2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
     
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, în data de vineri, 25 octombrie 2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.

Este ultima sedinta din mandatul 2020-2024 și va avea loc în format fizic.

Printre proiectele de pe ordinea de zi este și proiectul nr. 443/2024 privind aprobarea Raportului asupra activităţii de administrare desfăşurată de Consiliul de administraţie al societăţii Termoficare Constanţa SRL pentru semestrul I al anului 2024;
 
Iniţiator: primar Vergil Chiţac.
- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5 

Se propune:

Art. 1 Se aprobă Raportul asupra activității de administrare desfășurată de Consiliul de administrație al societății Termoficare Constanța SRL pentru semestrul I al anului 2024, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 2 Compartimentul secretariat, relații consiliul local, administrația publică și fond funciar, Direcția financiară, Compartimentul monitorizare întreprinderi publice și ADI-uri, societatea Termoficare Constanța S.R.L vor duce la îndeplinire, după adoptare, prezentul act administrativ.

Art. 3 Prezentul proiect de hotărâre ce urmează a fi înscris pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna octombrie 2024 se transmite de Secretarul General al Municipiului Constanța următoarelor comisii: Comisiei de specialitate nr. 1 de studii, prognoze economico-sociale, buget-finanțe, administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța, Comisiei de specialitate nr.3 pentru servicii publice, comerț, turism și agrement, Comisiei de specialitate nr.5 pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și libertăților cetățeanului în vederea examinării, formulării de amendamente în scris, după caz, precum și întocmirii avizului cu privire la adoptarea proiectului.


Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea „Document” a materialului.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datel or cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii