Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Consilierii locali PNL și Pro România de la Mangalia au votat prelungirea mandatului de administrator al Goldterm SA al lui Doru Colgiu aflat în arest preventiv! (DOCUMENTE)

ro

05 Aug, 2024 13:49 445 Marime text


UPDATE:

Ședința extraordinară de Consiliu Local Mangalia s-a încheiat. Proiectul de hotărâre controversat prin care s-a propus de către primarul Radu Cristian prelungirea cu două luni a mandatelor administratorilor de la Goldterm Mangalia SA începând cu data de 4 august a.c. a fost aprobat cu 10 voturi „pentru" și 8 voturi „împotrivă".

Consiliul de Administrație al Goldterm Mangalia SA fac parte Dan-Lucian Georgescu, Emil Bodnăraș, Constantin Crăciunescu, Badea Aurel și Dorinel Colgiu, aflat în stare de arest preventiv de 30 de zile și care are contract de mandat cu societatea Goldterm Mangalia SA.

Pentru prelungirea mandatelor au votat consilierii locali PNL și consilierul Pro România, Dănuț Moldovan.

Împotriva proiectului inițiat de primarul Radu au votat consilierii locali PSD și cei de la PER.

Au fost prezenți la ședință 18 din cei 19 aleși locali. A absentat consiliera PNL, Linica Stan, declarată incompatibilă de Agenția Națională de Integritate și care se află în proces cu instituția.




ȘTIREA INIȚIALĂ:

Consiliul Local Mangalia se reunește astăzi în ședința extraordinară de la ora16.00.

La fel ca și la Constanța, ședința va avea loc pe o platformă online.

Pe ordinea de zi se află două proiecte pe care le puteți studia integral în secțiunea „documente”.


 
Așadar la propunerea primarului Radu Cristian la primul punct pe ordinea de zi se propune prelungirea cu două luni a mandatelor administratorilor de la Goldterm Mangalia SA începând cu data de 4 august a.c.

Printre administratorii societății se află și Dorinel Colgiu, aflat în arest preventiv pentru trafic de influență.

Acesta este de altfel și directorul general al societății din sudul litoralului.

Potrivit proiectului, vezi „documente”, pentru cele două luni de mandat, administratorii vor încasa indemnizații de 2000 de lei/lunar.

Din Consiliul de Administrație al Goldterm Mangalia SA mai fac parte Dan-Lucian Georgescu, Emil Bodnăraș, Constantin Crăciunescu și Badea Aurel.

Ultima prelungire a mandatelor administratorilor societății a avut loc pe data de 4 martie a.c.
 
Consiliul Local Mangalia are 19 consilieri locali iar PNL deține majoritatea în Consiliu cu 10 mandate. În cadrul ședințelor alături de PNL votează și consilierul Pro România Dănuț Moldovan. PER are trei consilieri locali iar PSD are 5 aleși locali. Potrivit unor surse politice, ultimii 8 ar urma să se abțină sau să voteze împotriva la acest punct de pe ordinea de zi.

Al doilea proiect face referire la stabilitarea tarifului de facturare pentru activitatea de sortare deșeuri în stația de sortare de la Costinești, potrivit contractului încheiat de Primăria Mangalia cu Iridex Group Salubrizare SRL.

Vom reveni.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:


DNA Constanța, despre cazul Doru Colgiu – „S-a creat o stare de pericol“



 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii