Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
02:55 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pokerul online, deschis pentru toata lumea

ro

04 Jun, 2019 16:12 9805 Marime text

De cand Chris Moneymaker a castigat evenimentul principal de la World Series of Poker 2003, lumea pokerului online s-a schimbat in mod radical. Asta pentru ca americanul de 43 de ani obtinuse biletul pentru eveniment in urma unui turneu de calificare online, iar castigarea marelui premiu i-a determinat pe oameni sa creada ca poate nu numai profesionistii castiga din poker, ci este un joc deschis pentru toti participantii care indraznesc sa creada in sansa lor.
    
Deschiderea catre acest joc de noroc (sau sport, depinde cum vrei sa-l consideri) a fost vizibila in anii ce-au urmat. Chris Moneymaker a luat acasa pentru succesul sau $2 500 000, iar potul cel mare a crescut spectaculos in doar 15 ani. In 2019, castigatorul Main Event-ului WSOP, John Cynn, a primit un cec in valoare de $8 800 000. La eveniment au participat nu mai putin de 7, 874 oameni, fata de 839 de persoane care au platit fiecare cate $10 000 pentru a lua startul in 2003. Simpla participare este vazuta ca o sarbatoare de catre unii jucatori, iar povestile de viata chiar bat deseori filmul. Este un joc care uneste caractere si personalitati diferite intr-o singura incapere.
 
Contabili, actrite, sportivi, chelneri, oameni cu tot felul de meserii continua sa ia startul la astfel de evenimente de poker. De ce? Pentru ca pachetul de carti nu favorizeaza pe nimeni. Datorita boom-ului offline, pokerul a devenit o atractie incredibila si la nivel online. Iar romanii, cunoscuti pentru afinitatea lor pentru jocuri de noroc, nu puteau sa rateze o astfel de oportunitate. Inceputul in tara noastra a fost putin cam subred, deoarece schimbarea nu era usoara. Romanii n-aveau mare incredere in tranzactiile pe internet, iar “relatia” acestora cu pokerul cu 5 carti era una transmisa din mosi-stramosi. Texas Hold’Em parea o varianta mult prea complicata.
 
Totusi, incetul cu incetul, conationalii nostri au pus pasiune si-n pokerul online. Pana in 2015, puteam juca la orice camera de poker de pe Internet, dar atunci cand licenta a devenit obligatorie pe teritoriul tarii noastre, ascensiunea poker-ului online a luat pauza brusc. Au ramas doar cateva camere ce pot fi accesate legal. Iar dintre acestea, putine dispun de o interfata placuta si moderna, un numar mare de jucatori si promotii multiple pentru ei. Din fericire, orice jucator care vrea, in continuare, sa se bucure de aceste aspecte trebuie doar sa acceseze poker 888. Un nume cu experienta in domeniu, care te cucereste de la primul “login” si care-ti permite sa te joci relaxat. Vrei sa te bucuri de un mediu propice destinderii si sa primesti multe bonusuri fenomenale? Atunci ai gasit locul potrivit.
 
Poti sa nu ai cel mai bun “poker face”, dar atunci cand te joci online, acest lucru nu mai conteaza. Poti sa jubilezi dinainte la fiecare mana, fara ca adversarul sa poata sa te citeasca. Ai posibilitatea sa joci de pe telefon sau tableta, fiind asezat in pat sau pe fotoliu. Uneori, mai ales daca alegi sa participi la turnee, jocul poate sa dureze ore bune, deci este extraordinar ca nu trebuie sa stai “imobilizat” intr-un singur loc. Sunt multe avantaje atasate pokerului online, dar pozitia ONJN a complicat serios treaba.
 
Asta a dus cumva si la cresterea numarului de locatii offline destinate pokerului. “Suferinta” pokerului online in Romania a dat nastere acestui fenomen, o initiativa laudabila, dar care ar fi trebuit sa se produca in mod natural, nu in aceste circumstante. In plus, cele mai multe locatii offline devin aglomerate, mai ales atunci cand promoveaza anumite evenimente. Si nu intotdeauna sunt pline de jucatori de poker, ci si cu persoane care nu fac cinste acestui joc. Totusi, pana cand situatia din tara noastra va produce mai multa concurenta in cadrul acestui domeniu, nu uita ca ai o camera de poker online unde poti sa te simti un invingator, la poker 888. Siguranta si distractia sunt pe primul plan, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji.
 
 
 

    
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii