Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost atribuit contractul de execuție pentru reabilitarea școlii nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“ din Constanța. Care sunt firmele care vor încasa 2.5 milioane de euro pentru lucrări? (DOCUMENT)

ro

03 Sep, 2024 17:00 194 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit un contractele de execuție de lucrări aferente obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu din Constanța” precum și pe cel de dirigenție de șantier în cadrul aceluiași proiect
  • Câștigătorul primului contract, în valoare de 12.563.761.64 lei/2.51 milioane de euro este Asocierea formată din Nemar Edil General SRL - Nemar Edil-Construct SRLMultibusiness Invest SRL
  • Primele două companii au mai derulat și alte contracte cu municipalitatea din Constanța
  • Un al doilea contract care vizează același obiectiv de investiții a fost atribuit companiei din Valu lui Traian – Consult Primo Partener SRL. Este vorba despre serviciul de dirigenție de şantier în valoare de 107.712 lei
  • Școala cu clasele I - VIII nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” a fost construită în anul 1965, în cartierul Coiciu, pe strada Dezrobirii la numărul 82, în imediata vecinătate a actualei Academii de Marină Militară
 




Primăria Constanța a atribuit un contractele de execuție de lucrări aferente obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu din Constanța” precum și pe cel de dirigenție de șantier în cadrul aceluiași proiect.
 
Câștigătorul primului contract, în valoare de 12.563.761.64 lei/2.51 milioane de euro este Asocierea formată din Nemar Edil General SRL - Nemar Edil-Construct SRLMultibusiness Invest SRL.
 
 
Nemar Edil General SRL

Compania are sediul social pe Bulevardul Timișoara, Nr. 89-91, Sector: 6 din București.

Firma a fost înființată în 2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 - Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Asociații companiei sunt: Denis Ioan Poteraș cu 75%, și Alexandra-Elena-Manuela Simina cu 25%.

Roxana Laurenția Cotianu este administratorul societății.

În 2023 a raportat o cifră de afaceri de 24,319,440 lei, un profit de 1,442,661 lei, datorii de 3,597,333lei și niciun angajat.

Denis Ioan Poteraș este fiul fostului primar al Sectorului 6 din capitală, Cristian Poteraș.

Denis Poteraș mai figurează și în Poreraș Denis-Ioan Persoană Fizică Autorizată, Lion Steel SRL, Electrogetica SRL, Treatment Waste For Energy SRL, The Perpetuation of Quality SRL dar Light Power Plant SRL.

Fostul edil al Sectorului 6 din capitală, a fost condamnat, în 2015, la 8 ani de închisoare pentru retrocedări frauduloase. A fost eliberat condiționat în 2020.
 
Potrivit www.termene.ro, SRL-ul figurează cu 3 contracte din achiziții directe.

Anul trecut, Primăria Constanța a finalizat achiziția și contractarea execuției lucrărilor de construcții în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Traian, Constanța", cod SMIS 137372 care a revenit asocierii formate din Nemar Edil General – Nemar Edil Construct. Valoarea contractului a fost de 14.091.613,76 lei fără TVA.
 
 
SC Nemar Edil-Construct SRL

Compania are sediul social pe Bulevardul Timișoara, Nr. 89-91, Sector: 6 din București. Înființată în 2006, firma a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 15,412,631 lei, cu un profit de 2,064,668 lei și 44 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 0.17%, potrivit termene.ro.

Obiectul principal de activitate codul CAEN 4120 sunt Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Potrivit www.confidas.ro, firma figurează cu 13 contracte din achiziții publice în valoare de 103.777.273,92 lei.

Asociații companiei sunt: Denis Ioan Poteraș cu 75% și Alexandra-Elena-Manuela Simina cu 25%  iar Aureliana Gîdea este administratorul societății.

Asocierea a mai câștigat de la municipalitate și contractele de reabilitare, modernizare și dotare a Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, lucrări de igienizare la Liceul Teorectic Ovidius dar și execuția de lucrări de construcții rămase de executat în cadrul proiectului „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu Program Sportiv «Nicolae Rotaru» Constanța“.
 
Multibusiness Invest SRL
 
Compania înființată în 2005 are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6832 - Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract .
Cu sediul social în București, sector 6, Str. B-DUL Timișoara, nr. 89-91, firma a raportat în 2023 o cifră de afaceri de 1,017,941 lei, pierderi de 774,273 lei și un singur angajat.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 584.04%.

Asociații firmei sunt Ana Maria Elena Cruceanu și Roxana – Laurenția Cotianu, care are și calitate de administrator.

Cotianu figurează și în Edil-Construct SRL și Nemar Edil General SRL.

Potrivit www.termene.ro, Multibusiness Invest SRL figurează cu o singură achiziție din licitația publică.
 

Școala cu clasele I - VIII nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” a fost construită în anul 1965, în cartierul Coiciu, pe strada Dezrobirii la numărul 82, în imediata vecinătate a actualei Academii de Marină Militară. Clădirea unității este constituită din parter și două etaje, iar în curte sunt două terenuri de sport și o sală de sport. Această instituție de învățământ funcționează pe două niveluri de învățământ: ciclul primar și cel gimnazial, derulându-și activitatea în două schimburi. Din anul 1980 școala găzduiește și Grădinița nr. 52. La această școală învață 362 de elevi, în 15 clase, potrivit site-ului unității de învățământ.
 

Consult Primo Partener SRL va asigura dirigenția de șantier
 
Un al doilea contract care vizează același obiectiv de investiții a fost atribuit companiei din Valu lui Traian – Consult Primo Partener SRL.
Este vorba despre serviciul de dirigenție de şantier pentru urmărirea şi verificarea cantitativă şi calitativă a execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu, Constanța” în valoare de 107.712 lei.
 
Despre Consult Primo Partener SRL
 
Potrivit termene.ro, Consult Primo Partener SRL a fost înființată în 2010, are sediul social pe strada Liliacului din Valu lui Traian și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic figurează Nicoleta Carmen Drăgan, care este și administrator, alături de Alexandru Drăgan, numele celor doi legându-se și de Radvisar SRL și Consult Trans SRL.
 
Conform termene.ro, Consult Primo Partener SRL figurează cu 151 de achiziții directe (Comuna Limanu, Comuna Independența, Municipiul Medgidia, Parohia Independența printre autoritățile contractante) și două contracte publice (Consiliul Județean Constanța și Orașul Cernavodă autorități contractante).
 
În 2023, Consult Primo Partener SRL a declarat un angajat, profit peste 500.000 de lei și cifra de afaceri aproape 910.000 de lei.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Compania controlată de Poteraș Jr. a mai câștigat un contract de la Primăria Constanța. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

Companiile deținute de fiul lui Poteraș, fost primar al sectorului 6, reabilitează termic Liceul Teoretic Traian din Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii