Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța cumpără cartușe și tonere pentru imprimante și copiatoare. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

ro

10 Oct, 2024 11:22 170 Marime text
Academia Navală "Mircea cel Bătrân"- Academia Navală "Mircea cel Bătrân"- UM 02192 Constanța a atribuit recent un contract de achiziție cartușe și tonere pentru imprimante, copiatoare, multifuncționale și faxuri.

Potrivit LicitațiaPublică.ro, contractul a fost atribuit societăților S.C. NS COPIERS S.R.L. S.R.L. și MEDA CONSULT S.R.L.

Valoarea totala a achiziției (fară TVA): 434447 RON

Trei loturi nu au fost atribuite.

Este vorba despre achiziția „Cartușe și tonere pentru imprimante, copiatoare și multifuncționale model Epson“, anulată la data de 20 septembrie 2024 deoarece toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile. Valoarea era estimată la 2002,32 RON.

De asemenea, a fost atribuit contractul de achiziție cartușe și tonere pentru imprimante, copiatoare, multifuncționale și faxuri în valoare de 424737 RON. Acesta a fost atribuit societății S.C. NS COPIERS S.R.L.

Un alt contract de achiziție cartușe și tonere pentru imprimante, copiatoare, multifuncționale și faxuri, în valoare de 9710 RON a fost atribuit societății MEDA CONSULT S.R.L.

Conform LicitatiaPublica.ro, au mai fost atribuite contracte de achiziție cartușe și tonere pentru imprimante, copiatoare și multifuncționale model Epson, model HP, model Konica Minolta negru, model Canon, model Brother, model Konica Minolta color, model Xerox, model Kjoceea.

Nu în ultimul rând, un contract de achiziție cartușe și tonere pentru imprimante, copiatoare și multifuncționale model Epson a fost anulat la data de 20 septembrie 2024 deoarece toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile.

Despre NS Copiers SRL
 
Firma NS Copiers SRL din Constanța, a fost înființată la data de 19.08.1998 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 9511 - Repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice.
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 10 octombrie 2024, cifra de afaceri NS Copiers SRL a fost de 15.677.152 lei în anul 2023, cu un profit de 1.216.904 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 30%.

NS Copiers SRL a raportat un număr de 11 angajați în anul 2023.

Firma are trei asociați: Sorin Sârbescu, (49%) Mihai Durbală (41%) și Gheorghe Enache (10%). Mihai Durbală și Sorin Sârbescu sunt administratori.

Conform termene.ro, Mihai Durbală și Sorin Sârbescu mai sunt prezenți în KMD Solution Group SRL și Intertech Solution SRL, ambele radiate.

Potrivit licitatiapublica.ro, la nivel național, NS Copiers SRL are încheiate la nivelul județului Constanța un număr de 1504 cumpărări directe cu C.N.C.F."CFR" SA- Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională, Ministerul Apărării - U.M. 02192, Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia, Unitatea Militară 02052, Ministerul Apărării - U.M.02125 Constanța, Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, Drumuri Județene Constanța SA, Direcția Județeană Pentru Sport și Tineret Constanța și altele.

De asemenea are 75 de contracte atribuite prin cumpărare directă.

Despre Meda Consult SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 10 octombrie 2024, firma Meda Consult SRL a fost înființată în anul 2003, adresa sediului social este la Târgoviște, în județul Dâmbovița, iar activitatea principală este „Comerț cu amănuntul al ziarelor și articolelor de papetărie, în magazine specializate“.

Asociat unic este Ileana Cristina Nicolescu, care îndeplinește și calitatea de administrator, alături de Dragoș Florin Nicolescu.

Ileana Cristina Nicolescu mai figurează ca asociat 90% și administrator la Clinic Dent SRL, iar Dragoș Florin Nicolescu mai figurează ca asociat 60% și administrator la Ink Technology SRL și asociat 10% la Clinic Dent.  

În 2023, Meda Consult SRL a avut o cifră de afaceri de 22.977.914 lei, un profit de 755.022 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 5.

Platforma termene.ro informează că Meda Consult SRL are în jur de 14.000 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.
 

Citește și: 

Cumpărări directe ConstanțaȘcoala Gimnazială nr. 1 Limanu a semnat un contract pentru furnizarea unui pachet IT. Iată ce include (DOCUMENT) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii