Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” cumpără servicii de proiectare pentru un pavilion nou (DOCUMENT)

ro

11 Sep, 2024 17:00 144 Marime text
Foto: Academia Navală „Mircea cel Bătrân” - sursa: ZIUA de Constanța

Academia Navala „Mircea cel Bătrân"- Unitatea Militară 02192 Constanța a atribuit un contract pentru achiziția serviciilor de proiectare. 
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziția serviciilor de proiectare, pentru faza studiului de fezabilitate, în ceea ce privește investiția imobiliară „Realizare pavilion nou bloc alimentar și sală de mese din cazarma 1369 Constanța", obiectivul de investiție imobiliară 2024-I-1369 B.A
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor sau candidaturilor este de 18 zile.
 
Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 235.000 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este Like Consulting SRL.
 
Despre Like Consulting SRL

Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2015 și are sediul social în localitatea Roșiorii de Vede, județul Teleorman, pe strada Elena Doamna, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Asociați și administratori sunt Ivan Marinela-Sorina și Pănuță Marius Adrian, fiecare deținând 50% din capitalul social al companiei.
 
Pănuță Marius Adrian mai ocupă funcția de persoană fizică autorizată (PANUTA MARIUS-ADRIAN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA).
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 4.833.484 lei, profit în valoare de 710.148 lei și un număr mediu de 4 salariați.
 
Like Consulting SRL mai figurează cu 41 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți comerciale precum Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman și Orașul Otopeni, dar și 25 de contracte câștigate prin licitații publice pentru entități precum Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02192 și Societatea de Transport București STB SA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ se primenește. Parafa Star SRL schimbă literele de pe fațada clădirii (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii